Inici > Notícies > Taller d’autoconeixement i gestió emocional per a joves

Taller d’autoconeixement i gestió emocional per a joves

Taller gratuït d’autoconeixement i gestió emocional per a joves amb la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

  • Estimar-te és un taller gratuït que es durà a terme en novembre a Agres, Alcoi, Cocentaina i Banyeres de Mariola.
  • L’objectiu del taller és proporcionar a la joventut ferramentes per a la gestió emocional i l’autoconeixement mitjançant dinàmiques grupals vinculades a l’art i la creativitat.

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat organitza, amb la col·laboració de l’IVAJ, Estimar-te, un taller adreçat a joves d’entre 12 i 17 anys, que té com a objectiu proporcionar, mitjançant dinàmiques grupals, ferramentes per a la gestió emocional i l’autoconeixement que fomenten l’autoestima. 

L’activitat, impartida per Pilar Cerdà, de l’Associació El Bancal, i de 90 minuts de durada, es desenvoluparà en diferents fases per tal de proporcionar un ambient còmode i de confiança i consistirà en cinc dinàmiques grupals vinculades a l’art i la creativitat, amb les quals es treballarà la resolució i gestió de conflictes del dia a dia. 

L’adolescència és un període de canvis que emocionalment suposa un gran repte. Per açò, des de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat es planteja aquest taller, que treballarà l’autoconeixement de forma dinàmica, partint de les preocupacions de les persones participants. Al llarg de l’activitat es treballarà la reflexió sobre els punts forts i dèbils propis, així com la comprensió i gestió dels sentiments per al creixement personal saludable, fomentant l’autoestima i reforçant les capacitats per a enfrontar-se a possibles moments de vulnerabilitat.

El primer d’aquests tallers serà el pròxim divendres 12 de novembre a Agres, seguit d’Alcoi  el dimecres 17, Cocentaina el divendres 19 i Banyeres de Mariola el divendres 26, sempre en horari de vesprada. L’activitat és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament al formulari en línia o al departament de joventut de cadascun dels municipis.

A més d’aquest taller, la Mancomunitat, amb la col·laboració de l’IVAJ, ha organitzat el taller La bici i tu, sobre voluntariat i mecànica bàsica de bicicletes, que tindrà lloc al CCJ d’Alcoi el pròxim dijous 25 de novembre i que ja s’ha celebrat a Agres, Cocentaina, Banyeres de Mariola, Muro i Alfafara al llarg del mes d’octubre. 

Aquestes activitats s’emmarquen en el projecte del Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, que treballa per a proporcionar a joves de tots els municipis, però especialment els de menor població, informació, activitats formatives i alternatives d’oci.

ARTÍCLES RELACIONATS

XII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

XII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

XII edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat Els guardons es divideixen en dues categories: un de 2.000 € a la millor empresa i un de 1.500 € al millor projecte empresarial El termini per a presentar...

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...