Cada any la Mancomunitat convoca el Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Innovadors. La finalitat d’aquestos premis és promoure el desenvolupament local, la promoció econòmica i el foment empresarial i de l’ocupació en els municipis que la integren.

El concurs premia, en diferents categories, les empreses, projectes i iniciatives empresarials viables amb potencial generador d’ocupació. També destaca els valors mediambientals i agroalimentaris d’aquestos, per tal de potenciar el desenvolupament socioeconòmic de les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

concurs emprenedors mancomunitat alcoià comtat 2019

VIII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat (2019)

Les empreses i persones emprenedores ja poden presentar les seues candidatures fins al 13 de desembre. En total, en aquesta huitena edició es repartiran sis mil euros en premis, dividits en sis categories, dues adreçades a empreses de recent constitució i quatre adreçats a projectes emprenedors:

  • Millor empresa. 2.000€.

  • Millor empresa eco-sostenible. 1.500€.

  • Millor projecte empresarial. 1.000€.

  • Millor projecte eco-sostenible. 500€.

  • Millor projecte turístic. 500€.

  • Millor projecte agropecuari o alimentari. 500€.

Les empreses i projectes guanyadors es beneficiaran, a més, del servei continuat d’assessorament gratuït de l’Agència d’Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal.

Consulta les bases del concurs ací

Descarrega els models de sol·licitud: 

COL·LABOREN

fedac