Cada any la Mancomunitat convoca el Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Innovadors. La finalitat d’aquestos premis és promoure el desenvolupament local, la promoció econòmica i el foment empresarial i de l’ocupació en els municipis que la integren.

El concurs premia, en diferents categories, les empreses, projectes i iniciatives empresarials viables amb potencial generador d’ocupació. També destaca els valors mediambientals i agroalimentaris d’aquestos, per tal de potenciar el desenvolupament socioeconòmic de les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

concurs emprenedors mancomunitat alcoià comtat 2019

VIII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat (2019)

En total, en la huitena edició es van repartir sis mil euros en premis, dividits en sis categories, dues adreçades a empreses de recent constitució i quatre adreçats a projectes emprenedors:

  • Millor empresa. 2.000€.

  • Millor empresa eco-sostenible. 1.500€.

  • Millor projecte empresarial. 1.000€.

  • Millor projecte eco-sostenible. 500€.

  • Millor projecte turístic. 500€.

  • Millor projecte agropecuari o alimentari. 500€.

Les empreses i projectes guanyadors es beneficiaran, a més, del servei continuat d’assessorament gratuït de l’Agència d’Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal.

Els premis es van entregar en una gala celebrada en Agres el 31 de gener de 2020. Consulta ací les empreses i projectes guanyadors en la VIII Edició.

COL·LABOREN

fedac