Cada any la Mancomunitat convoca el Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Innovadors. La finalitat d’aquestos premis és promoure el desenvolupament local, la promoció econòmica i el foment empresarial i de l’ocupació en els municipis que la integren.

El concurs premia, en diferents categories, les empreses, projectes i iniciatives empresarials viables amb potencial generador d’ocupació. També destaca els valors mediambientals i agroalimentaris d’aquestos, per tal de potenciar el desenvolupament socioeconòmic de les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

 

VII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat (2018)

En la VII edició es van concedir sis premis, dividits en dues categories. En la categoria Millor Empresa es premia la millor empresa i millor empresa ecosostenible. La categoria millor projecte empresarial reconeix el millor projecte empresarial, el millor projecte ecosostenible, el millor projecte turístic i el millor projecte agropecuari.

Els premis de la VII edició es van entregar en una gala celebrada el 25 de gener de 2019 en l’Alqueria d’Asnar.

 

 

 

 

COL·LABOREN