CONCURS EMPRESES I PROJECTES EMPRENEDORS

Cada any la Mancomunitat convoca el Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Innovadors. La finalitat d’aquests premis és promoure el desenvolupament local, la promoció econòmica i el foment empresarial i de l’ocupació en els municipis que la integren

El concurs premia les empreses i iniciatives empresarials viables amb potencial generador d’ocupació. També destaca els valors mediambientals i agroalimentaris d’aquests, per tal de potenciar el desenvolupament socioeconòmic de les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

 

XII edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat convoca el XII Concurs d’Empreses i Projectes  Empresarials Emprenedors. Per dotzé any, la Mancomunitat llança aquesta iniciativa per a reconéixer a les empreses i persones emprenedores que treballen per la promoció econòmica, el desenvolupament local i la creació d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Al certamen es premien les iniciatives empresarials que fomenten l’impuls econòmic del territori, però també la sostenibilitat, la creació d’ocupació, la innovació i l’adequació de la iniciativa al territori. En total es lliuraran únicament dos premis –un a millor empresa (2.000 €) i altre a millor projecte empresarial (1.500 €)–.

Els requisits per a la participació d’empreses són que estiguen ubicades a algun dels municipis que integren la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat –Agres, Alcoi, Alcoleja, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gorga, LAlqueria d’Asnar, Millena, Muro i Penàguila– i que estiguen constituïdes entre el 16 de novembre de 2022 i la data de tancament de la convocatòria, el 31 de juliol. Pel que fa als projectes, han de ser susceptibles de materialitzar-se en algun dels esmentats municipis en els pròxims mesos.

Les empreses i persones emprenedores de les comarques podran presentar les seues candidatures a través de la seu electrònica de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat entre el 24 d’abril i el 31 de juliol. Per a fer-ho, hauran d’omplir el formulari de sol·licitud de la seu electrònica i adjuntar una memòria de l’empresa o projecte, a més d’un vídeo explicatiu de no més de cinc minuts.

A més del premi econòmic, les empreses i projectes guanyadors es beneficiaran del servei continuat d’assessorament gratuït de l’Agència Impuls, així com del suport de la Mancomunitat per a donar-los a conéixer.

Els premis es lliuraran, com ja és tradició, en una gala que es durà a terme en un dels municipis de la Mancomunitat. En aquest cas a Cocentaina, durant el mes de novembre.

L’edició de 2024 del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors compta de nou amb el suport i col·laboració del CEEI Alcoi-València, la Cámara de Comercio d’Alcoi, IDEAS-UPV del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, JOVEMPA, FEDAC i les Agències de Desenvolupament Local dels ajuntaments que integren la Mancomunitat.

Bases de la convocatòria 2024

COL·LABORA