CICLE DE CONCERTS SOMRIU

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat llança el cicle SomRiu, una proposta de música en directe i en format acústic per a revitalitzar els espais emblemàtics dels municipis. Emprant com a fil conductor l’aigua i el patrimoni relacionat amb ella, l’entitat proposa un cicle de concerts que acollirà un divers ventall d’artistes a llocs únics com llavadors, fonts, jardins, parcs o places. 

El cicle SomRiu arriba als pobles de la Mancomunitat amb la intenció d’oferir una opció cultural i d’oci per a les nits d’estiu. Una programació acurada, equilibrada i d’una gran qualitat artística que permetrà als i les assistents gaudir amb un format íntim, sense artificis, i en entorns d’un gran valor paisatgístic.

Aquesta proposta relleva al tradicional cicle de concerts a l’aire lliure d’estiu Jazz amb la Manco, que en 2021 va celebrar la seua novena edició, amb l’objectiu de donar cabuda a noves propostes musicals. Des de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat es destaca esta nova proposta que vol convertir-se en un referent per a les persones que volen gaudir de la cultura i la música actual en directe, a la vegada que es familiaritzen amb els espais més emblemàtics i distintius dels pobles. 

La programació cultural és un dels serveis que defineixen la Mancomunitat des dels seus inicis i, amb aquesta iniciativa, es vol donar un impuls a les comarques com a referent cultural, a la vegada que es completa l’oferta d’oci dels municipis, especialment els de menor població.

COL·LABORA