El Servei de Transport Universitari de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, operat per Vectalia, permet que els estudiants dels municipis mancomunats disposen d’una comunicació funcional i econòmica per a arribar als centres educatius.

Recorregut

L’autobús fa el trajecte que uneix Muro, Cocentaina i Alcoi amb el Campus de la Universitat d’Alacant en Sant Vicent del Raspeig.

Les parades són les següents:

Muro.

Cocentaina: Av. País Valencià 82 (Col·legi Sant Joan Bosco I)

Alcoi: Cavaller Merita, Av. País Valencià, Alzamora (C. Salut la Fàbrica), la Alameda (El Teix), Av. Joan Gil-Albert 52 (Antenas Climent).

Horaris

A més dels horaris que es mostren a continuació, els usuaris de l’STU també poden fer servir amb el seu mateix abonament els autobusos de la línia regular Alcoi-Alacant.

En època d’exàmens oficials els dissabtes hi haurà un servei d’anada i altre de tornada.

Usuaris

Tots els estudiants, empadronats en els municipis de la Mancomunitat, matriculats en centres d’educació reglada (EOI, Conservatori, Institut….) poden sol·licitar la seua targeta de transport de l’STU.

Per a fer-ho, han de contactar amb els departaments de joventut de Muro, Cocentaina o Alcoi(Centre Jove Muro, Casa de la Joventut Cocentaina o  Joventut Alcoi) o els ajuntaments de la resta de municipis de la Mancomunitat, aportant la documentació requerida.

FORMULARI DE SOL·LICITUD DEL CARNET DE L’STU I DOCUMENTACIÓ A APORTAR

Passat un breu termini, podran recollir en el mateix centre la seua targeta de transport de PVC amb xip reutilitzable, que podran continuar recarregant mentre siguen usuaris del servei.

Preus i abonaments

*Els abonaments de cartró a la nova targeta de transport caducaran el 31 de gener de 2019. Abans d’eixa data tots els usuaris del STU hauran d’haver sol·licitat i recollit la nova targeta de transport reutilitzable. Els viatges sobrants es transferiran a la targeta aplicant les noves tarifes.

Els abonaments estaran disponibles a partir de 2019 són els següents:

  • Bitllet senzill.
  • Abonament 10 viatges.
  • Abonament 20 viatges.
  • Abonament mensual.

Recàrregues

Per a recarregar la targeta de transport, els usuaris poden adquirir els viatges per tres vies:

  • Mitjançant l’app de Vectalia per a Android o iOS (beta).
  • En el propi autobús de l’STU.
  • En els punts de recàrrega habilitats per les àrees de joventut dels ajuntaments: Centre Jove Muro (Plaça Matzem, 5), Casa de la Joventut Cocentaina (Pla de la Font, 10) i  Joventut Alcoi (C/Pintor Casanova, 10).

 

Consultes

Per a qualsevol dubte o consulta es pot enviar un correu electrònic a stu@lamancomunitat.org .