Inici > Notícies > Taller ‘La bici i tu’

Taller ‘La bici i tu’

mancomunitat alcoià comtat taller bicicletes

Tallers gratuïts sobre manteniment de bicicletes i voluntariat amb la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

  • El taller La bici i tu, impulsat pel Departament de Joventut de la Mancomunitat amb la col·laboració de l’IVAJ, es durà a terme al llarg del mes d’octubre a Agres, Cocentaina, Banyeres de Mariola, Muro, Alfafara i Alcoi.  

  • L’activitat, impartida per l’associació sense ànim de lucre Velorecicla i dirigida a joves entre 12 i 30 anys, és gratuïta i permet conéixer la mecànica bàsica de les bicicletes.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ofereix al llarg del mes d’octubre un taller gratuït de manteniment de bicicletes i voluntariat per a joves a diferents municipis de les comarques. Agres, Cocentaina, Banyeres de Mariola, Muro, Alfafara i Alcoi acolliran La bici i tu, una sessió formativa impartida per l’associació sense ànim de lucre Velorecicla, en què s’aprendrà la mecànica bàsica d’una bicicleta. 

L’objectiu de l’activitat, que compta amb la col·laboració de l’IVAJ, és fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible i com a activitat d’oci saludable, així com disposar dels coneixements bàsics de mecànica per a la posada en marxa i reparació. A més, l’associació Velorecicla, dedicada a la recollida i posada en marxa de bicicletes usades per a donar-les a entitats que treballen amb persones en situació o risc d’exclusió social, explicarà la seua missió i el valor social de les tasques de voluntariat i de la solidaritat. 

El primer d’aquests tallers, dirigits a joves entre 12 i 30 anys, serà el pròxim divendres dia 15 al Casal Jove d’Agres. Les persones interessades es poden inscriure al seu Centre d’Informació Juvenil o, en cas dels municipis de menor població, a l’ajuntament. L’associació encarregada d’impartir el taller s’encarregarà de posar bicicletes a disposició de les persones assistents, però, si algú vol portar la seua, també pot fer-ho. Les següents sessions tindran lloc el dijous 21 d’octubre a la Casa de la Joventut de Cocentaina, el divendres 22 al poliesportiu de Banyeres de Mariola, el dissabte 23 d’octubre al poliesportiu de Muro, el dilluns 25 al pati del col·legi d’Alfafara i, finalment, el 29 d’octubre al CCJ d’Alcoi.

ARTÍCLES RELACIONATS

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El servei de bus per a estudiants continua amb l'horari especial d'exàmens Les rutes entre els municipis de la Mancomunitat fins a Sant Vicent del Raspeig es redueixen entre el 8 i el 26 de gener El servei de bus STU+ que ofereix la Mancomunitat de l'Alcoià i el...