programa d'inserció sociolaboral dones 2021 mancomunitat alcoià comtat

Programa d’inserció sociolaboral per a dones majors de 45 anys

El Departament d’Igualtat de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat llança el programa d’inserció sociolaboral per a dones majors de 45 anys que tindrà lloc els mesos de novembre i desembre de 2021.

El programa és totalment gratuït i es divideix en dues parts:

  • Curs Imatge i comunicació per al desenvolupament professional, impartit per Nuria Aparicio. Es tracta de tres sessions formatives en què es treballarà les ferramentes per a guanyar seguretat en una mateixa per tal de comunicar-se amb eficàcia a l’hora de buscar ocupació en qualsevol sector. El curs es durà a terme els dies 15, 17 i 18 de novembre de 10 h a 13.30 h en l’Àgora, en Alcoi.
  • Curs per a l’obtenció del carnet de carretillera, en l’autoescola Jordá. Un curs que per a obtenir el carnet de carretillera per a l’ús de màquines, requisit molt habitual en fàbriques i supermercats, entre altres. El curs té una durada de 24 hores i tindrà lloc en horari de matí durant 6 dies –22, 24, 26 i 29 de novembre, i 1 i 3 de desembre–.
REQUISITS PER A LA PARTICIPACIÓ AL PROGRAMA

Les persones que poden participar al programa són dones de més de 45 anys dels municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat que estiguen inscrites al portal d’ocupació.

INSCRIPCIONS I MÉS INFORMACIÓ

Per a més informació i inscriure’s al programa, que té places limitades, cal contactar amb l’agent d’igualtat de la Mancomunitat a igualtat@lamancomunitat.org o al 689 41 82 91.