Trobar ocupació ara és més senzill amb la nova aplicació mòbil del portal d’ocupació de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, desenvolupada gràcies a una subvenció de la Diputació d’Alacant. Tant les empreses com persones que busquen ocupació ja poden descarregar-se l’aplicació per a dispositius Android o iOS i registrar les seues ofertes i candidatures, així com consultar les inscripcions.

Actualment, el portal compta amb més de mil tres-centes persones en cerca activa d’ocupació i setanta empreses que empren el portal per a trobar talent, així com trenta ofertes de treball actives.

El portal compta amb diferents seccions adreçades a empreses, persones emprenedores i demandants d’ocupació. Així mateix, recollirà informació sobre ofertes de treball en els sectors públic i privat i, a més, la programació de cursos i activitats formatives de les comarques.

Les persones que busquen treball poden consultar les ofertes de treball disponibles o filtrar-les per cadascun dels municipis que la integren i que no compten amb portal d’ocupació propi, així com rebre assistència per a l’ús del portal o per a la cerca d’ocupació si la requereixen.

Les empreses podran gaudir de l’assessorament i la preselecció de candidatures de l’Agent de Desenvolupament Local (ADL) de la Mancomunitat, promovent la contractació de persones de les comarques que siguen aptes per a cadascuna de les ofertes. D’altra banda, els candidats podran disposar d’un portal de referència per a buscar ofertes d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat i rebre assessorament personalitzat.