Inici > Notícies > Aplicació del portal d’ocupació de la Mancomunitat

Aplicació del portal d’ocupació de la Mancomunitat

Trobar ocupació ara és més senzill amb la nova aplicació mòbil del portal d’ocupació de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, desenvolupada gràcies a una subvenció de la Diputació d’Alacant. Tant les empreses com persones que busquen ocupació ja poden descarregar-se l’aplicació per a dispositius Android o iOS i registrar les seues ofertes i candidatures, així com consultar les inscripcions.

Actualment, el portal compta amb més de mil tres-centes persones en cerca activa d’ocupació i setanta empreses que empren el portal per a trobar talent, així com trenta ofertes de treball actives.

El portal compta amb diferents seccions adreçades a empreses, persones emprenedores i demandants d’ocupació. Així mateix, recollirà informació sobre ofertes de treball en els sectors públic i privat i, a més, la programació de cursos i activitats formatives de les comarques.

Les persones que busquen treball poden consultar les ofertes de treball disponibles o filtrar-les per cadascun dels municipis que la integren i que no compten amb portal d’ocupació propi, així com rebre assistència per a l’ús del portal o per a la cerca d’ocupació si la requereixen.

Les empreses podran gaudir de l’assessorament i la preselecció de candidatures de l’Agent de Desenvolupament Local (ADL) de la Mancomunitat, promovent la contractació de persones de les comarques que siguen aptes per a cadascuna de les ofertes. D’altra banda, els candidats podran disposar d’un portal de referència per a buscar ofertes d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat i rebre assessorament personalitzat.

ARTÍCLES RELACIONATS

Dia de la Dona Rural

Dia de la Dona Rural

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat commemora el Dia de la Dona Rural compartint la saviesa de les dones de les comarques El Departament d’Igualtat de la Mancomunitat ha preguntat a les dones dels pobles de l’Alcoià i el Comtat quins consells donarien a les dones...

Diputació d’Alacant

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha sigut beneficiària de una subvenció per un import de 8.279,33 € per a instal·lar una depuradora d’oxidació total de 6.500L amb vertit per mitjà túnels d’infiltració, en el marc de la convocatòria de la Excma. Diputació...