Inici > Notícies > X Concurs Empreses i Projectes Emprenedors

X Concurs Empreses i Projectes Emprenedors

X edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

  • Enguany es premiarà a dues empreses i quatre projectes emprenedors de les comarques en les categories Millor Empresa, Millor Empresa Eco-sostenible, Millor Projecte Empresarial, Millor Projecte Eco-sostenible, Millor Projecte Turístic i Millor Projecte de Desenvolupament Rural. 
  • Les candidatures es poden presentar a través de la seu electrònica de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat fins al 12 de novembre.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat convoca el X Concurs d’Empreses i Projectes  Empresarials Emprenedors. Per desé any consecutiu, la Mancomunitat llança aquesta iniciativa per a reconéixer a les empreses i persones emprenedores que treballen per la promoció econòmica, el desenvolupament local i la creació d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Al certamen es premien les iniciatives empresarials que fomenten l’impuls econòmic del territori, però també la sostenibilitat, el turisme i, com a novetat enguany, el desenvolupament rural.

CARTELL CONCURS EMPRESES I PROJECTES EMPRENEDORS XARXES

Les categories i premis són els següents:

CATEGORIA EMPRESES

  1. Premi Millor Empresa (1.000 €).
  2. Premi Millor Empresa Eco-sostenible (1.000 €).

CATEGORIA PROJECTES EMPRESARIALS

  1. Millor Projecte Empresarial (600 €).
  2. Millor Projecte Eco-Sostenible (300 €).
  3. Millor Projecte Turístic (300 €).
  4. Millor Projecte de Desenvolupament Rural (300 €).

Les empreses i persones emprenedores de les comarques poden presentar les seues candidatures a través de la seu electrònica de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, on també es troben les bases completes i els formularis de sol·licitud, fins al 12 de novembre.

Els requisits per a la participació d’empreses són que estiguen ubicades a algun dels municipis que integren la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat –Agres, Alcoi, Alcoleja, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gorga, L’Alqueria d’Asnar, Millena, Muro i Penàguila– i que estiguen constituïdes entre el 17 d’octubre de 2020 i la data de tancament de la present convocatòria. Pel que fa als projectes, han de ser susceptibles de materialitzar-se en algun dels esmentats municipis en els pròxims mesos. 

A més del premi econòmic, les empreses i projectes guanyadors es beneficiaran del servei continuat d’assessorament gratuït de l’Agència Impuls, així com del suport de la Mancomunitat per a donar-los visibilitat.

L’edició de 2021 del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors compta de nou amb el suport i col·laboració del CEEI Alcoi-València, la Cámara de Comercio d’Alcoi, IDEAS-UPV del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, JOVEMPA, FEDAC i les Agències de Desenvolupament Local dels municipis que integren la Mancomunitat. 

 

BASES COMPLETES CONCURS EMPRENEDORS MANCOMUNITAT ALCOIÀ COMTAT 2021

SOL·LICITUD CONCURS EMPRENEDORS MODEL 1 – PERSONA FÍSICA

SOL·LICITUD CONCURS EMPRENEDORS  MODEL 2 – PERSONA FÍSICA, CANDIDATURA CONJUNTA

SOL·LICITUD CONCURS EMPRENEDORS MODEL 3 – PERSONA JURÍDICA

ARTÍCLES RELACIONATS

XII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

XII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

XII edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat Els guardons es divideixen en dues categories: un de 2.000 € a la millor empresa i un de 1.500 € al millor projecte empresarial El termini per a presentar...

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...