Inici > Notícies > Taller d’autoestima i xarxes socials en temps de COVID per a joves

Taller d’autoestima i xarxes socials en temps de COVID per a joves

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, des del seu Departament de Joventut, organitza el taller ‘Una imatge val més que mil paraules?” per a treballar amb joves d’entre 12 i 26 anys la mirada crítica cap a les xarxes socials i potenciar l’autoestima. 

Les sessions començaran el divendres dia 4 de desembre a Agres i també es desenvoluparan al llarg del mes de desembre a Beniarrés, Banyeres de Mariola, Alcoi i Cocentaina. 

El taller, que té una durada aproximada d’una hora i mitja, està impartit per les professionals de l’Associació El Bancal, Espai Respectuós, i reforçarà la capacitat crítica per a ser menys influenciables i fer un ús conscient de les xarxes socials. L’assistència és gratuïta i l’aforament és limitat. Cal inscriure’s prèviament. 

La pandèmia ha suposat un canvi dràstic a les possibilitats de socialització de la joventut i, per tant, en temps de restriccions les relacions socials mitjançant les xarxes socials han pres una major importància. Els continguts publicats a xarxes socials poden afectar a l’autoestima si no s’aborden des d’una perspectiva crítica, perquè sovint mostre vides ideals que poden distorsionar la visió de la realitat. L’objectiu del taller és fomentar que les interaccions i relacions en línia siguen sanes i positives. 

A més de les relacions socials, la polarització i la sobreinformació a les xarxes socials pot influir a la visió que la joventut té del món, les seues opinions i ideologies i, per tant, cal desenvolupar una visió crítica i analítica cap als continguts que es consumeixen.

taller xarxes socials joventut mancomunitat alcoià comtat

PROGRAMACIÓ TALLER UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES? 

Agres: divendres dia 4 de desembre a les 18h al Casal Jove. Inscripcions al al 635 818 198.

Beniarrés: divendres 11 de desembre a les 19h al Centre Cultural. Inscripcions a l’Ajuntament o per telèfon al 965 515 059.

Banyeres de Mariola: dilluns 14 de desembre a les 16:30h a la Casa de la Cultura. Inscripcions per Whatsapp al 685 400 822.

Alcoi: divendres 18 de desembre a les 18h al Centre Cervantes Jove. Inscripcions a joventut@alcoi.org o al 965 537 138.

Cocentaina: dimecres 23 de desembre a les 18h a la Casa de la Joventut. Inscripcions a cocentainajove@cocentaina.org, per telèfon al 965 592 795 o per Whatsapp al 699 833 855.

 

 

ARTÍCLES RELACIONATS

XII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

XII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

XII edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat Els guardons es divideixen en dues categories: un de 2.000 € a la millor empresa i un de 1.500 € al millor projecte empresarial El termini per a presentar...

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...