La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat obri el termini per a les sol·licituds tant d’alta com de renovació per als usuaris del Servei de Transport Universitari (STU) el dia 1 de juliol. Tots els estudiants, empadronats en els municipis de la Mancomunitat, matriculats en centres d’educació reglada (universitat, EOI, conservatoris, instituts….) poden sol·licitar la seua targeta de transport i utilitzar la línia directa entre Muro, Cocentaina, Alcoi i la Universitat d’Alacant a un preu reduït.

L’alta com a usuari de l’STU o la seua renovació es poden sol·licitar en els departaments de joventut d’Alcoi, Cocentaina i Muro, presentant la documentació requerida per a cadascun dels casos. Tota la informació es troba publicada a la pàgina web de l’STU. Els usuaris que no sol·liciten la renovació de la seua targeta abans del 31 d’octubre seran donats de baixa.

El transport universitari, operat per Vectalia, permet que els estudiants dels municipis mancomunats disposen d’una comunicació funcional i econòmica des de Muro, Cocentaina i Alcoi per a arribar als centres educatius d’Alacant. Els usuaris, a més de comptar amb autobusos dedicats, poden fer ús de la línia regular que uneix Alcoi amb Alacant al mateix preu reduït.