covid19 mancomunitat alcoià comtat

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, d’acord amb les recomanacions de les autoritats, ha adaptat els seus serveis a la situació, i continua treballant per a oferir els seus serveis als municipis i la ciutadania de les comarques. 

Les oficines de l’Àgora estan tancades, però el personal continua treballant telemàticament, atenent qualsevol consulta a través dels mitjans habituals, és a dir, el telèfon 965 549 354, l’adreça electrònica info@lamancomunitat.org i les xarxes socials de la Mancomunitat.

 

Pel que fa a la situació de cadascun dels serveis en particular:

CULTURA

La programació cultural de la Mancomunitat (Biennal d’Arts Plàstiques ArtNostre, Ruta de Contacontes, Jazz amb la Manco i Rural FilmFest) s’adaptarà a la situació quan siga necessari. Contacte: info@lamancomunitat.org.

JOVENTUT

DEPARTAMENT DE JOVENTUT. El departament de Joventut continua operatiu. Contacte: joventut@lamancomunitat.org.

STU. El Servei de Transport Universitari estarà suspés mentre continue vigent la suspensió de les classes. Els horaris del servei de la línia regular entre Alcoi i Alacant es poden consultar en la web de Vectalia. L’atenció als usuaris continua disponible en stu@lamancomunitat.org.

PROMOCIÓ ECONÒMICA

AGÈNCIA IMPULS. Es manté el servei amb atencions telemàtiques. Cal demanar cita mitjançant aquest enllaç o al telèfon 96 554 16 66.

ADL i PORTAL D’OCUPACIÓ. Es manté l’atenció als usuaris de forma telemàtica. Cal adreçar-se al correu adl@lamancomunitat.org

SERVEIS SOCIALS

NOVATERRA. Les atencions presencials estan suspeses i actualment es fa seguiment de les persones via telemàtica, així com revisions de currículums i vides laborals per a incloure’ls dins dels circuits d’incorporació al món laboral. Contactar amb ana@novaterra.org.es o bé al telèfon 667 87 47 91.

UPCCA. El servei actualment no s’està desplaçant als municipis. Per a qualsevol atenció o consulta es pot contactar amb upcca@lamancomunitat.org o al 695 511 572.

IGUALTAT. El servei pel moment no està desplaçant-se als municipis. Per a qualsevol atenció o consulta cal contactar amb igualtat@lamancomunitat.org o al 689 41 82 91.

TURISME

DEPARTAMENT DE TURISME. El Departament de Turisme ha hagut d’ajornar algunes activitats programades, com les sessions de Naturbalance, en col·laboració amb la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, per al mes de març. Continua funcionant i desenvolupant noves actuacions. Contacte: turismo@lamancomunitat.org.

CENTRE D’INTERPRETACIÓ TURÍSTICA. Actualment, el centre està tancat fins a nou avís.

20MILS. La plataforma 20Mils funciona amb normalitat i s’està treballant per ampliar els seus continguts. No obstant, cal recordar que no està permés practicar esports a l’aire lliure.