Inici > Notícies > Jornada d’Escape Room el 28 de desembre

Jornada d’Escape Room el 28 de desembre

escape room mancomunitat desembre 2021

Escape room gratuïta per a joves amb el Departament de Joventut

  • L’activitat està dirigida a joves de l’Alcoià i el Comtat entre 12 i 30 anys i les places són limitades.

  • L’objectiu és ampliar l’oferta d’oci saludable per a la joventut durant el període de vacances de Nadal.

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ofereix a la joventut de les comarques l’oportunitat de participar de forma gratuïta a l’escape room “L’últim concert”, una activitat d’oci que es durà a terme el pròxim dimarts 28 de desembre a la sala Escapa’t Room de Muro. 

Cada grup participant disposarà de 90 minuts per a mostrar el seu enginy i escapar d’una misteriosa sala VIP d’una convenció literària i musical al club Doctor Feredat, on res és el que sembla.

Les persones interessades a participar s’han d’inscriure mitjançant un formulari en línia fins a cobrir el total de 25 places, en cinc grups de cinc participants, en els horaris de 10 h, 12 h, 16 h, 18 h i 20 h. L’horari per a cada grup s’assignarà una vegada formalitzada la inscripció, i per ordre d’entrada, d’acord amb la disponibilitat. 

Especialment en els períodes vacacionals i davant el nou augment en contagis poques setmanes abans de Nadal, la joventut requereix iniciatives d’oci saludables però també interessants i acord amb els seus interessos. 

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte del Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, que treballa per a proporcionar a joves de les comarques informació, activitats formatives i alternatives d’oci.

ARTÍCLES RELACIONATS

XII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

XII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

XII edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat Els guardons es divideixen en dues categories: un de 2.000 € a la millor empresa i un de 1.500 € al millor projecte empresarial El termini per a presentar...

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...