escape room mancomunitat desembre 2021

Escape room gratuïta per a joves amb el Departament de Joventut

  • L’activitat està dirigida a joves de l’Alcoià i el Comtat entre 12 i 30 anys i les places són limitades.

  • L’objectiu és ampliar l’oferta d’oci saludable per a la joventut durant el període de vacances de Nadal.

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ofereix a la joventut de les comarques l’oportunitat de participar de forma gratuïta a l’escape room “L’últim concert”, una activitat d’oci que es durà a terme el pròxim dimarts 28 de desembre a la sala Escapa’t Room de Muro. 

Cada grup participant disposarà de 90 minuts per a mostrar el seu enginy i escapar d’una misteriosa sala VIP d’una convenció literària i musical al club Doctor Feredat, on res és el que sembla.

Les persones interessades a participar s’han d’inscriure mitjançant un formulari en línia fins a cobrir el total de 25 places, en cinc grups de cinc participants, en els horaris de 10 h, 12 h, 16 h, 18 h i 20 h. L’horari per a cada grup s’assignarà una vegada formalitzada la inscripció, i per ordre d’entrada, d’acord amb la disponibilitat. 

Especialment en els períodes vacacionals i davant el nou augment en contagis poques setmanes abans de Nadal, la joventut requereix iniciatives d’oci saludables però també interessants i acord amb els seus interessos. 

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte del Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, que treballa per a proporcionar a joves de les comarques informació, activitats formatives i alternatives d’oci.