Inici > Notícies > Servei itinerant oficina Xaloc

Servei itinerant oficina Xaloc

L’oficina Xaloc de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat prestarà servei a Banyeres de Mariola, Cocentaina i Muro

  • La itinerància del servei començarà el dia 20 de desembre. S’afegirà a l’atenció que es presta a l’oficina ubicada en l’edifici Àgora d’Alcoi de dilluns a divendres en horari de matí (8 h a 15 h) i també els dijous de vesprada (17 h a 20 h).
  • L’oficina Xaloc presta assessorament en matèria d’habitatge i rehabilitació, com ajudes i subvencions, a més de servei de finestreta única per a dur a terme qualsevol tràmit o gestió relacionats amb l’habitatge.

L’oficina Xaloc de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, que va obrir les seues portes a l’edifici Àgora d’Alcoi el passat mes d’octubre, oferirà també els seus serveis a Banyeres de Mariola, Cocentaina i Muro.

Es tracta d’un servei creat per un conveni entre la Mancomunitat i la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana al qual la ciutadania pot acudir per a rebre informació i assessorament en matèria d’habitatge. L’oficina presta el servei de finestreta única, on dur a terme tràmits i gestions relacionats amb la regeneració urbana i rehabilitació dedificis. A més, ofereix assistència per a garantir el dret a l’habitatge i informació sobre les ajudes i subvencions disponibles. 

El servei es prestarà el primer i tercer dilluns del mes al Casal de la Joventut de Banyeres de Mariola, el primer i tercer dimarts del mes a l’Oficina Tècnica de l’Ajuntament de Cocentaina, i el primer i tercer dimecres del mes a la sala de reunions de l’Ajuntament de Muro, a partir del 20 de desembre i en horari de 9 h a 14 h. 

L’oficina Xaloc de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat forma part de la Xarxa Xaloc i inclou diferents unitats de servei, les quals inclouen la finestreta única, una unitat de gestió de l’hàbitat, una unitat de protecció de la tinença de l’habitatge i una unitat d’Observatori de l’Habitatge Local.

L’objectiu de la Xarxa Xaloc és donar suport a les entitats locals per tal d’oferir un servei de gestió, informació, mediació social i assessorament per tal de facilitar l’accés a l’habitatge digne a la ciutadania. Es tracta d’una actuació reflectida al Pla Hàbitat 20-30 de la Vicepresidència Segona de la Generalitat, la qual forma part del projecte europeu Horizon 2020 per a accelerar la rehabilitació d’habitatges.

ITINERÀNCIA SERVEI OFICINA XALOC MANCOMUNITAT DE L’ALCOIÀ I EL COMTAT

Banyeres de Mariola

Casa de la Joventut (C/ Castell, 8)

Primer i tercer dilluns de cada mes, de 9 h a 14 h 

2021: 20 de desembre.

2022: 3 i 17 de gener, 7 i 21 de febrer, 7 i 21 de març, 4 d’abril, 2 i 16 de maig, 6 i 20 de juny, 4 i 18 de juliol, 1 d’agost, 5 i 19 de setembre, 3 i 17 d’octubre, 7 i 21 de novembre, 5 i 19 de desembre.

Cocentaina 

Oficina Tècnica de l’Ajuntament de Cocentaina (C/ Sant Cristòfol, 8. Primera planta)

Primer i tercer dimarts de cada mes, de 9 h a 14 h

2021: 21 de desembre.

2022: 4 i 18 de gener, 8 i 22 de febrer, 8 i 22 de març, 5 i 19 d’abril, 3 i 17 de maig, 7 i 21 de juny, 5 i 19 de juliol, 2 i 16 d’agost, 6 i 20 de setembre, 4 i 18 d’octubre, 8 i 22 de novembre, 20 de desembre.

Muro

Sala de reunions de l’Ajuntament de Muro (Placeta Molina)

Primer i tercer dimecres de cada mes, de 9 h a 14 h

2021: 22 de desembre.

2022: 5 i 19 de gener, 9 i 23 de febrer, 9 i 23 de març, 6 i 20 d’abril, 4 i 18 de maig, 8 i 22 de juny, 6 i 20 de juliol, 3 i 17 d’agost, 7 i 21 de setembre, 5 i 19 d’octubre, 9 i 23 de novembre, 7 i 21 de desembre.

ARTÍCLES RELACIONATS

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El servei de bus per a estudiants continua amb l'horari especial d'exàmens Les rutes entre els municipis de la Mancomunitat fins a Sant Vicent del Raspeig es redueixen entre el 8 i el 26 de gener El servei de bus STU+ que ofereix la Mancomunitat de l'Alcoià i el...