Inici > Notícies > Comissió de Seguiment del Centre de Protecció Animal

Comissió de Seguiment del Centre de Protecció Animal

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat comptarà amb les protectores per al seguiment del Centre de Protecció Animal

  • La Comissió de Seguiment del Centre de Protecció Animal mancomunat va aprovar per unanimitat la participació a l’activitat de control de les protectores que així ho havien sol·licitat. 
  • Des de l’obertura del centre l’u de març, s’ha recollit onze animals perduts o abandonats en Muro, Cocentaina, Beniarrés i Benimarfull.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat va celebrar la passada setmana una reunió de la Comissió de Seguiment del Centre de Protecció Animal (CPA), que va obrir les portes en març i ja es troba en ple funcionament. En aquesta reunió, que va tindre lloc al mateix centre i a la qual van acudir representants de la Mancomunitat i dels ajuntaments que participen del CPA, es va aprovar per unanimitat la participació de les protectores que així ho havien sol·licitat –Potes i Arrels, de Muro, i Respectem-nos, de Cocentaina–, a l’activitat de control. Ara, les esmentades protectores hauran de nomenar les persones representants que passaran a formar part de la comissió.

A la reunió, entre altres qüestions, els membres de la comissió van visitar el centre i conéixer als animals que acull, per a fer un seguiment del funcionament del centre, detectar necessitats a les instal·lacions o proposar actuacions per a la conscienciació en matèria de benestar animal i la promoció de l’adopció.

Blas Calbo, President de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, afirma que “la Mancomunitat vol ser un agent que articule i propicie la col·laboració entre entitats per a fomentar el benestar animal”. A més, afegeix que els ajuntaments que es beneficien del servei es mostren molt satisfets per disposar per fi d’un centre en què acollir als animals en condicions òptimes i garantir el seu benestar. 

Les persones que troben animals abandonats o perduts a algun dels municipis de les comarques que participen del servei –Agres, Alfafara, l’Alqueria d’Asnar, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gorga, Millena i Muro– han de contactar amb la Policia Local o amb l’ajuntament perquè passe l’avís a l’empresa, qui s’encarregarà de procedir a la recollida en el menor temps possible i amb totes les mesures de seguretat i de fer el trasllat al centre.

El CPA es troba obert al públic per a visites, informació per a adopcions i passejos els divendres, dissabtes i diumenges de 9 h a 13 h. 

ARTÍCLES RELACIONATS

Horari bus reduït època d’exàmens – STU+

Horari bus reduït època d’exàmens – STU+

El servei de bus STU+ redueix els recorreguts en època d'exàmens Entre el 27 de maig i el 20 de juny els trajectes es modifiquen   El servei de bus STU+ modifica els trajectes durant l'època d'exàmens. Aquesta reducció es produeix entre el 27 de maig i el 21 de...

La Mancomunitat contra l’eliminació d’aules

La Mancomunitat contra l’eliminació d’aules

La Mancomunitat aprova una moció contra l'eliminació d'aules en l'Alcoià i el Comtat L'entita supramunicipal manifesta així el suport als pobles per aquesta mesura de Conselleria que afectarà a tres classes d'aquestes comarques el pròxim curs El futur generacional de...

XII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

XII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

XII edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat Els guardons es divideixen en dues categories: un de 2.000 € a la millor empresa i un de 1.500 € al millor projecte empresarial El termini per a presentar...