Inici > Notícies > Cicle de concerts SomRiu 2023

Cicle de concerts SomRiu 2023

Nova edició del cicle de concerts d’estiu SomRiu de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat  

Una proposta per a omplir l’agenda dels mesos d’estiu i visitar els pobles de les comarques descobrint artistes destacats a l’escena pop contemporània.

Els concerts, d’entrada lliure i gratuïta es duran a terme als catorze municipis de la Mancomunitat entre juny i setembre.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat presenta una nova edició del cicle de concerts gratuïts SomRiu. La programació d’enguany torna carregada d’artistes emergents i consolidats que oferiran actuacions a paratges vinculats amb l’aigua, com llavadors, fonts o assuts.

Es tracta de la segona edició d’aquesta iniciativa, que es planteja com un festival itinerant, amb catorze actuacions de catorze artistes diferents. Una proposta per a omplir l’agenda dels mesos d’estiu i visitar els pobles de les comarques descobrint artistes destacats a l’escena pop contemporània. L’objectiu és generar opcions d’oci als diferents municipis les comarques als mesos d’estiu, a la vegada que s’aposta per un model de consum cultural més íntim i pausat, apte per a tots els públics. 

cicle de concerts somriu mancomunitat alcoià comtat programació 2023

El cicle arrancarà en Millena el divendres 30 de juny amb l’actuació de Jonatan Penalba, qui portarà el seu premiat repertori que beu de la tradició des  d’ una perspectiva contemporània. El dissabte 1 de juliol serà el torn de Penàguila, on Jordi Sapena oferirà la seua música instrumental al marc incomparable del Jardí de Santos. La setmana següent, el divendres 7 de juliol, tindrà lloc l’actuació de Key Day, una veu privilegiada del neo soul i el funk, en Alcoi. 

El cap de setmana del 14 i 15 de juliol serà el torn de Muro i Alfafara, on actuaran Ana Zomeño i Double K, respectivament; dues actuacions en clau femenina per a gaudir del pop i el jazz. La següent cita serà el dijous 20 de juliol a la piscina municipal de Benimarfull, amb Tendur. Per a tancar la programació al mes de juliol, el cap de setmana del 28 i 29 hi haurà concerts a Cocentaina i Alcoleja, amb Lorena Álvarez i la seua personal barreja de pop i música tradicional, i Marco Pompero, amb el seu enèrgic pop-rock.

El mes d’agost també estarà carregat d’actuacions. La primera d’elles serà la de Cándida a Agres, un projecte consolidat de pop amb influències de nombrosos gèneres musicals. El diumenge 13 d’agost tindrà lloc el concert de pop d’autora d’Anna Andreu a Gorga i el dimarts 15 actuarà Tórtel a Benasau. L’últim concert d’agost serà el de la mallorquina Maria Jaume a Beniarrés, amb el seu pop lluminós de lletres àcides. 

Els últims concerts seran a setembre: el dissabte 2 amb l’actuació de N340, banda que treballa el folklore amb una perspectiva única, a l’Alqueria d’Asnar; i el divendres 22 amb Xiomara Abello a Banyeres de Mariola, qui interpretarà el seu repertori de cançons que combinen la tradició sonora llatinoamericana amb l’arrel valenciana.

La programació de SomRiu compta amb la producció de Senyal WOW i la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. 

PROGRAMACIÓ II CICLE DE CONCERTS SOMRIU. MANCOMUNITAT DE L’ALCOIÀ I EL COMTAT 2023

Concert de JONATAN PENALBA. Divendres 30 de juny de 2023. Parc municipal de Millena, 20.30 h.

Concert de JORDI SAPENA. Dissabte 1 de juliol de 2023. Jardí de Santos de Penàguila. 20 h.

Concert de KEY DAY. Divendres 7 de juliol de 2023. Ca Na Lloba, Alcoi. 21 h.

Concert d’ANA ZOMEÑO. Divendres 14 de juliol de 2023. Parc del Batà de Muro. 20.30 h.

Concert de DOUBLE K. Dissabte 15 de juliol de 2023. Paratge de l’Assut d’Alfafara. 23 h.

Concert de LORENA ÁLVAREZ. Divendres 28 de juliol de 2023. Pla de la Font, Cocentaina. 22.30 h.

Concert de MARCO POMPERO. Dissabte 29 de juliol de 2023. Plaça de l’Església, Alcoleja. 23 h. 

Concert de CÁNDIDA. Divendres 4 d’agost de 2023. Font de Bonell, Agres.  22.30 h. 

Concert d’ANNA ANDREU. Diumenge 13 d’agost de 2023. Llavador de Gorga. 23 h.

Concert de TÓRTEL. Dimarts 15 d’agost de 2023. Plaça de l’Església de Benasau. 20 h.

Concert de MARIA JAUME. Dissabte 19 d’agost de 2023. Font del Barranc del Port de Beniarrés. 20 h.

Concert de TENDUR. Dijous 24 d’agost de 2023. Piscina municipal de Benimarfull. 22.30 h.

Concert de N340. Dissabte 2 de setembre de 2023. Llavador de l’Alqueria d’Asnar. 18.30 h.

Concert de XIOMARA ABELLO. Divendres 22 de setembre de 2023. Llavador de Banyeres de Mariola. 23 h. 

ARTÍCLES RELACIONATS

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El servei de bus per a estudiants continua amb l'horari especial d'exàmens Les rutes entre els municipis de la Mancomunitat fins a Sant Vicent del Raspeig es redueixen entre el 8 i el 26 de gener El servei de bus STU+ que ofereix la Mancomunitat de l'Alcoià i el...