Inici > Notícies > Balanç Agència Impuls 2021

Balanç Agència Impuls 2021

L’Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ajuda a crear cinc empreses en 2021

  • Des de la seua posada en marxa, l’Agència lmpuls ha propiciat la creació de 38 empreses i ha ajudat a consolidar-ne altres 25.

  • El servei és totalment gratuït i es duu a terme per un conveni entre la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i el CEEI. 

El servei gratuït d’atenció a empreses i persones emprenedores de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat va ajudar a crear cinc noves empreses en 2021 amb el servei de l’Agència Impuls, la qual es duu a terme per un conveni amb el CEEI.

L’Agència Impuls va prestar el seu assessorament a un total de 46 projectes emprenedors i empreses o persones autònomes en 75 sessions d’atenció individual en 2021. Destaca la varietat a les propostes empresarials de les persones ateses, a sector d’activitat tan dispars com la producció agroalimentària, l’educació, l’esport, la tecnologia, el comerç electrònic, el màrqueting, les indústries creatives o el turisme.

Aquest servei ha atés a vora 250 persones en unes 500 sessions d’atenció personalitzada des de la seua posada en marxa, a finals de 2016, i ha propiciat la creació de 38 noves empreses, mentre que ha ajudat a consolidar-ne altres 25. 

Qualsevol persona interessada a posar en marxa un projecte empresarial o en rebre assessorament per a la consolidació de la seua empresa pot demanar cita amb l’Agència Impuls a través d’un formulari en línia. Les sessions són individuals, es duen a terme als municipis de Cocentaina, Banyeres de Mariola i Muro i tenen una durada aproximada d’una hora.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat aposta per les empreses i projectes emprenedors a les comarques. El servei d’assessorament a empreses i persones emprenedores és clau per tal de donar suport al talent i fomentar l’èxit de projectes que són clau en el desenvolupament econòmic i la creació d’ocupació a les comarques. 

Altres de les actuacions en què la Mancomunitat compta amb la col·laboració del CEEI són el Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors, que fa poc celebrava la seua desena edició, així com altres iniciatives dirigides a promoure el teixit empresarial a les comarques, com el Programa d’Identificació de Necessitats Territorials i Empresarials finançat per l’IVACE.

ARTÍCLES RELACIONATS

Concerts Cicle Somriu 2024

Concerts Cicle Somriu 2024

El Cicle Somriu 2024 despega en juliol La música arriba als municipis de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat a través d'una proposta lliure y gratuïta amb una varietat d'estils La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat mostra, un any més, la seua aposta per la...

10 anys de la Ruta Contacontes

10 anys de la Ruta Contacontes

La Ruta Contacontes de l’Alcoià i el Comtat celebra 10 anys Els municipis que integren la Mancomunitat comptaran amb les actuacions de rondallaires que captaran l’atenció de grans i menuts Els espais dels municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat tornaran a...

Presentació documental Campaners del Comtat

Presentació documental Campaners del Comtat

La Mancomunitat projecta el documental dels Campaners del Comtat en els seus municipis La cultura del toc manual de campanes, cada vegada menys comú, queda ara per al record amb ‘Mans, cordes i bronze’, un treball audiovisual que recull el testimoni dels últims...