L’Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ajuda a crear cinc empreses en 2021

  • Des de la seua posada en marxa, l’Agència lmpuls ha propiciat la creació de 38 empreses i ha ajudat a consolidar-ne altres 25.

  • El servei és totalment gratuït i es duu a terme per un conveni entre la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i el CEEI. 

El servei gratuït d’atenció a empreses i persones emprenedores de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat va ajudar a crear cinc noves empreses en 2021 amb el servei de l’Agència Impuls, la qual es duu a terme per un conveni amb el CEEI.

L’Agència Impuls va prestar el seu assessorament a un total de 46 projectes emprenedors i empreses o persones autònomes en 75 sessions d’atenció individual en 2021. Destaca la varietat a les propostes empresarials de les persones ateses, a sector d’activitat tan dispars com la producció agroalimentària, l’educació, l’esport, la tecnologia, el comerç electrònic, el màrqueting, les indústries creatives o el turisme.

Aquest servei ha atés a vora 250 persones en unes 500 sessions d’atenció personalitzada des de la seua posada en marxa, a finals de 2016, i ha propiciat la creació de 38 noves empreses, mentre que ha ajudat a consolidar-ne altres 25. 

Qualsevol persona interessada a posar en marxa un projecte empresarial o en rebre assessorament per a la consolidació de la seua empresa pot demanar cita amb l’Agència Impuls a través d’un formulari en línia. Les sessions són individuals, es duen a terme als municipis de Cocentaina, Banyeres de Mariola i Muro i tenen una durada aproximada d’una hora.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat aposta per les empreses i projectes emprenedors a les comarques. El servei d’assessorament a empreses i persones emprenedores és clau per tal de donar suport al talent i fomentar l’èxit de projectes que són clau en el desenvolupament econòmic i la creació d’ocupació a les comarques. 

Altres de les actuacions en què la Mancomunitat compta amb la col·laboració del CEEI són el Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors, que fa poc celebrava la seua desena edició, així com altres iniciatives dirigides a promoure el teixit empresarial a les comarques, com el Programa d’Identificació de Necessitats Territorials i Empresarials finançat per l’IVACE.