Inici > Notícies > Avanços en les gestions del polígon mancomunat de l’Alcoià i el Comtat

Avanços en les gestions del polígon mancomunat de l’Alcoià i el Comtat

El President de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, Blas Calbo, i la Directora General de l’IVACE, Júlia Company, s’han reunit hui per a comentar els avanços sobre el polígon mancomunat.

L’IVACE està duent a terme un informe de viabilitat i idoneïtat per a la construcció d’un polígon mancomunat en el terme municipal de Muro, fruit de l’acord al qual van arribar la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i este organisme en el mes d’abril.

Fins a la data, l’evolució de l’estudi de l’IVACE sembla favorable, i el President de la Mancomunitat, Blas Calbo, s’ha mostrat optimista: “continuem avançant perquè el polígon siga una realitat al més prompte possible”.

Dins l’estudi, que continua en marxa, s’han realitzat diverses accions orientades a determinar la viabilitat del projecte, com reunions entre tècnics de les diferents institucions involucrades, l’elaboració d’una memòria justificativa de necessitats i oportunitats, i la comunicació del projecte a les administracions afectades per tal que emeten els seus informes.

El polígon és un dels grans projectes de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, i permetrà dinamitzar l’economia de les comarques i millorar la qualitat de vida de la ciutadania, sense oblidar que un dels criteris primordials és que el polígon siga sostenible i respectuós amb el medi ambient, per a preservar i protegir l’entorn natural.

ARTÍCLES RELACIONATS

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El servei de bus per a estudiants continua amb l'horari especial d'exàmens Les rutes entre els municipis de la Mancomunitat fins a Sant Vicent del Raspeig es redueixen entre el 8 i el 26 de gener El servei de bus STU+ que ofereix la Mancomunitat de l'Alcoià i el...