La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat va celebrar ahir la sessió organitzativa del Plenari, en què es van prendre les principals decissions per al normal funcionament de la institució, en un clima de consens.

Al plenari es va donar compte dels decrets de nomenament de vicepresidents i de la Junta de Govern Local. Les vicepresidències les ocuparan Jordi Valentí Martínez, Regidor d’Alcoi, (Vicepresidència Primera) i Josep Sempere, Alcalde de Banyeres de Mariola, (Vicepresidència Segona). Per la seua part, la Junta de Govern local estarà formada pel President de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, Blas Calbo, els vicepresidents i els vocals Gabriel Tomás (Alcalde de Muro), Jaume Pascual (Alcalde de l’Alqueria d’Asnar) i Lucía Capablanca (Alcaldessa d’Alcosser de Planes).

A més, es va fer nota d’intervenció de l’adhesió provisional del municipi de Benasau a la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i es van tractar altres qüestions, com la indemnització al President, el nomenament de representants de la Mancomunitat en altres entitats o la periodicitat de les sessions de Plenari i Junta de Govern, totes aprovades per unanimitat.

També es va aprovar la continuïtat d’Arnaldo Dueñas com a Gerent. Dueñas, que té experiència en el càrrec des de gener, mantindrà la dedicació parcial a mitja jornada, i compartirà el càrrec amb un altre vocal de la Mancomunitat.