Els serveis per a empreses i emprenedors de l’Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i el CEEI Alcoy tornen a estar disponibles a partir del mes de setembre en Cocentaina, Banyeres de Mariola i Muro.

L’Agència Impuls té com a objectiu recolzar la creació i consolidació de projectes i empreses de les comarques, per tal de reforçar la promoció econòmica i la creació d’ocupació en l’Alcoià i el Comtat. Tant emprenedors com autònoms o empreses dels municipis de la Mancomunitat poden sol·licitar ser atesos pel servei, en sessions d’atenció individual gratuïtes, per a les quals només cal consultar el calendari per a l’últim trimestre de 2019 i demanar cita en la pàgina web del servei.

Les sessions es duen a terme en els municipis de Cocentaina –on s’atén principalment a empreses i emprenedors dels municipis d’Alcoleja, l’Alqueria d’Asnar, Cocentaina, Gorga i Millena –, Banyeres de Mariola –per a usuaris d’Alcoi, Agres, Alfafara i Banyeres de Mariola– i Muro –per a persones d’Alcosser de Planes, Beniarrés, Benimarfull, Gaianes, l’Orxa i Muro –.

L’agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal es va posar en marxa en desembre de 2016 i, des del seu inici, ha realitzat vora 300 atencions individualitzades i ha ajudat a posar en marxa més d’una vintena d’empreses. A més, ofereix un servei d’ajuda per a consolidar empreses ja creades.