Inici > Notícies > Jornada d’Escape Room el 28 de desembre

Jornada d’Escape Room el 28 de desembre

escape room mancomunitat desembre 2021

Escape room gratuïta per a joves amb el Departament de Joventut

  • L’activitat està dirigida a joves de l’Alcoià i el Comtat entre 12 i 30 anys i les places són limitades.

  • L’objectiu és ampliar l’oferta d’oci saludable per a la joventut durant el període de vacances de Nadal.

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ofereix a la joventut de les comarques l’oportunitat de participar de forma gratuïta a l’escape room “L’últim concert”, una activitat d’oci que es durà a terme el pròxim dimarts 28 de desembre a la sala Escapa’t Room de Muro. 

Cada grup participant disposarà de 90 minuts per a mostrar el seu enginy i escapar d’una misteriosa sala VIP d’una convenció literària i musical al club Doctor Feredat, on res és el que sembla.

Les persones interessades a participar s’han d’inscriure mitjançant un formulari en línia fins a cobrir el total de 25 places, en cinc grups de cinc participants, en els horaris de 10 h, 12 h, 16 h, 18 h i 20 h. L’horari per a cada grup s’assignarà una vegada formalitzada la inscripció, i per ordre d’entrada, d’acord amb la disponibilitat. 

Especialment en els períodes vacacionals i davant el nou augment en contagis poques setmanes abans de Nadal, la joventut requereix iniciatives d’oci saludables però també interessants i acord amb els seus interessos. 

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte del Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, que treballa per a proporcionar a joves de les comarques informació, activitats formatives i alternatives d’oci.

ARTÍCLES RELACIONATS

Concerts Cicle Somriu 2024

Concerts Cicle Somriu 2024

El Cicle Somriu 2024 despega en juliol La música arriba als municipis de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat a través d'una proposta lliure y gratuïta amb una varietat d'estils La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat mostra, un any més, la seua aposta per la...

10 anys de la Ruta Contacontes

10 anys de la Ruta Contacontes

La Ruta Contacontes de l’Alcoià i el Comtat celebra 10 anys Els municipis que integren la Mancomunitat comptaran amb les actuacions de rondallaires que captaran l’atenció de grans i menuts Els espais dels municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat tornaran a...

Presentació documental Campaners del Comtat

Presentació documental Campaners del Comtat

La Mancomunitat projecta el documental dels Campaners del Comtat en els seus municipis La cultura del toc manual de campanes, cada vegada menys comú, queda ara per al record amb ‘Mans, cordes i bronze’, un treball audiovisual que recull el testimoni dels últims...