Inici > Notícies > XI Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

XI Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

XI edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

  • Es concediran dos premis: un de 2.000 € a la millor empresa i un de 1.500 € al millor projecte empresarial. 
  • Les candidatures es podran presentar a través de la seu electrònica de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat entre el 10 i el 25 de novembre.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat convoca el XI Concurs d’Empreses i Projectes  Empresarials Emprenedors. Per onzé any consecutiu, la Mancomunitat llança aquesta iniciativa per a reconéixer a les empreses i persones emprenedores que treballen per la promoció econòmica, el desenvolupament local i la creació d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Al certamen es premien les iniciatives empresarials que fomenten l’impuls econòmic del territori, però també la sostenibilitat, la creació d’ocupació, la innovació i l’adequació de la iniciativa al territori. Enguany, com a novetat, s’ha simplificat el concurs per a fer-lo més atractiu, de manera que es lliuraran únicament dos premis –un a millor empresa (2.000 €) i altre a millor projecte empresarial (1.500 €)– amb una major dotació econòmica que a les edicions anteriors. A més, s’ha incorporat l’opció d’una menció especial del jurat.

Els requisits per a la participació d’empreses són que estiguen ubicades a algun dels municipis que integren la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat –Agres, Alcoi, Alcoleja, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gorga, LAlqueria d’Asnar, Millena, Muro i Penàguila– i que estiguen constituïdes entre el 13 de novembre de 2021 i la data de tancament de la convocatòria. Pel que fa als projectes, han de ser susceptibles de materialitzar-se en algun dels esmentats municipis en els pròxims mesos. 

Les empreses i persones emprenedores de les comarques podran presentar les seues candidatures a través de la seu electrònica de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat entre el 10 i el 25 de novembre. Per a fer-ho, hauran d’omplir el formulari de sol·licitud que es podrà trobar al tauler d’anuncis de la seu electrònica i adjuntar una memòria de l’empresa o projecte. Les bases es van publicar el 19 d’octubre al BOP i, passats quinze dies, si no hi ha al·legacions, estaran aprovades definitivament.

A més del premi econòmic, les empreses i projectes guanyadors es beneficiaran del servei continuat d’assessorament gratuït de l’Agència Impuls, així com del suport de la Mancomunitat per a donar-los a conéixer.

Els premis es lliuraran, com ja és tradició, en una gala que es durà a terme a un dels municipis de la Mancomunitat durant el mes de gener. 

L’edició de 2022 del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors compta de nou amb el suport i col·laboració del CEEI Alcoi-València, la Cámara de Comercio d’Alcoi, IDEAS-UPV del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, JOVEMPA, FEDAC i les Agències de Desenvolupament Local dels ajuntaments que integren la Mancomunitat.

 

ARTÍCLES RELACIONATS

Concerts Cicle Somriu 2024

Concerts Cicle Somriu 2024

El Cicle Somriu 2024 despega en juliol La música arriba als municipis de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat a través d'una proposta lliure y gratuïta amb una varietat d'estils La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat mostra, un any més, la seua aposta per la...

10 anys de la Ruta Contacontes

10 anys de la Ruta Contacontes

La Ruta Contacontes de l’Alcoià i el Comtat celebra 10 anys Els municipis que integren la Mancomunitat comptaran amb les actuacions de rondallaires que captaran l’atenció de grans i menuts Els espais dels municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat tornaran a...

Presentació documental Campaners del Comtat

Presentació documental Campaners del Comtat

La Mancomunitat projecta el documental dels Campaners del Comtat en els seus municipis La cultura del toc manual de campanes, cada vegada menys comú, queda ara per al record amb ‘Mans, cordes i bronze’, un treball audiovisual que recull el testimoni dels últims...