concurs emprenedors mancomunitat alcoià comtat 2019

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat convoca una nova edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors, una iniciativa que premia a les empreses i emprenedors que fomenten el desenvolupament local, la promoció econòmica i la creació d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Les empreses i persones emprenedores ja poden presentar les seues candidatures fins al 13 de desembre. En total, en l’edició de 2019 es repartiran sis mil euros en premis, dividits en sis categories, dues adreçades a empreses de recent constitució i quatre adreçats a projectes emprenedors:

  • Millor empresa. 2.000€.

  • Millor empresa eco-sostenible. 1.500€.

  • Millor projecte empresarial. 1.000€.

  • Millor projecte eco-sostenible. 500€.

  • Millor projecte turístic. 500€.

  • Millor projecte agropecuari o alimentari. 500€.

Les empreses i projectes guanyadors es beneficiaran, a més, del servei continuat d’assessorament gratuït de l’Agència d’Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal.

La huitena edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat compta amb el suport i col·laboració de la Cámara de Comercio d’Alcoi, IDEAS-UPV del Campus d’Alcoi de la Universitat Politènica de València, el CEEI d’Alcoi-València, JOVEMPA, FEDAC i les Agències de Desenvolupament Local dels municipis que integren la Mancomunitat.

Les bases de la convocatòria i els formularis de sol·licitud es poden consultar ací.