benasau

L’adhesió definitiva de Benasau a la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat es va fer efectiva el passat dilluns en el Ple i va ser aprovada per unanimitat. Amb aquesta adhesió, són ja 16 els municipis que integren la Mancomunitat. Enguany, l’entitat ha experimentat el creixement més important des de la seua creació, amb l’adhesió de tres nous municipis: Beniarrés, Alcosser de Planes i Benasau.

Blas Calbo, President de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, ha expressat la seua satisfacció amb una nova adhesió: “cada vegada són més els municipis que formen part de la Mancomunitat i açò ens dóna més força i ens motiva per a seguir treballant per millorar la qualitat de vida de la ciutadania de l’Alcoià i el Comtat”.

Benasau serà el municipi de menor població de tots els que integren l’entitat, amb només 156 habitants, segons dades de 2018. A partir d’ara, podrà beneficiar-se dels serveis que ofereix la Mancomunitat en matèria de cultura, joventut, promoció econòmica, serveis socials o turisme, entre altres.

El creixement de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat en els últims anys ha permés l’ampliació dels serveis dels quals es beneficien els municipis i els seus habitants que, entre totes les poblacions, són més de 90 mil.

Els representants de la corporació municipal de Benasau seran convocats al pròxim Ple de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat per a la seua presa de possessió.