programació v ruta de contacontes alcoià comtat 2020La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat presenta la programació de la V Ruta de Contacontes, en col·laboració amb la Coordinadora pel Valencià.

Les actuacions començaran l’1 d’agost de 2020 i la programació s’allargarà durant la resta de l’any. La Ruta de Contacontes portarà per cinqué any consecutiu les rondalles i llegendes tradicionals als 17 municipis que integren la Mancomunitat. Es tracta d’un dels esdeveniments més esperats per menuts i majors a les comarques, ja que permet conéixer els pobles i la cultura, gaudint d’històries arrelades a la zona.

Els espectacles comptaran amb professionals de l’art dels contacontes, com Almudena Francés, Eva Andújar, Lluís Abad, Jordi Carbonell, Carles Llinares i Sílvia Colomer.

El Gerent de Cultura de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, Iván Jover, ha volgut destacar els esforços per a dur endavant la programació cultural d’enguany, així com la importància de la Ruta de Contacontes com a opció d’oci segur per a tota la família. Francesc Gisbert, des de la Coordinadora pel Valencià, recorda la bona acollida que han tingut les anteriors edicions de la Ruta de Contacontes.

Els espectacles es faran respectant la normativa vigent en matèria d’higiene i seguretat, prenent les mesures de precaució necessàries en col·laboració amb els ajuntaments, per tal que tothom puga gaudir amb tranquil·litat dels contes i llegendes en família.

PROGRAMACIÓ DE LA V RUTA DE CONTACONTES, 2020*

PENÀGUILA. 1 d’agost. Pati de les Escoletes. 20 h.

BENIMARFULL. 7 d’agost.

L’ORXA. 14 d’agost.

GORGA. 15 d’agost.

BENIARRÉS. 16 d’agost

ALCOLEJA, 20 d’agost.

MILLENA, 29 d’agost.

BENASAU, 5 de setembre.

MURO, 11 de setembre.

L’ALQUERIA D’ASNAR, 19 de setembre.

ALFAFARA, 27 de setembre.

BANYERES DE MARIOLA, 4 d’octubre.

ALCOI, 9 d’octubre.

COCENTAINA, 10 d’octubre.

AGRES, 11 d’octubre.

ALCOSSER, 19 de desembre.

GAIANES, 21 de desembre.

*L’horari i els detalls de cada ruta s’anunciaran per les xarxes socials i les pàgines web tant de la Mancomunitat com de la Coordinadora.