Inici > Notícies > Tangente de 90 guanya Emprendeaventura 2019

Tangente de 90 guanya Emprendeaventura 2019

La iniciativa empresarial Tangente de 90 liderada per Gemma Figuerola Espí ha guanya el Premi Emprendeaventur@ 2019 corresponent a l’edició celebrada en les comarques de l’Alcoià i el Comtat. Es tracta d’un projecte emmarcat en el sector de la moda, centrada en el disseny i fabricació de roba amb criteris sostenibles, biosintètics i reduint la generació de residus. Aquesta edició, organitzada per la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat en col·laboració amb el CEEI i JOVEMPA, ha comptat amb la participació de set projectes empresarials.

Ja són 9 les edicions desenvolupades en les nostres comarques, així com les impartides en altres municipis com Benidorm, Sant Joan, Dénia, Sant Vicent del Raspeig, Alacant, etc. Per a Manuel Gomicia, President de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, es tracta “d’una iniciativa amb la qual continuem dinamitzant i fomentant el desenvolupament econòmic de les nostres comarques des de la Mancomunitat. En aquesata edició han participat set projectes de diferents sectors d’activitat, com l’ajuda a domicili, el disseny, la consultoria o la formació, promoguts tant per joves com per majors de 45 anys. Emprendre no té edat i per això és important recolzar tota classe de projectes amb iniciatives com aquesta”.

La iniciativa Emprendeaventur@ es va posar en marxa en l’any 2006. Es tracta d’un programa d’entrenament amb el qual es capacita en el procés de posada en marxa del seu projecte i en la millora de les tècniques de gestió empresarial als emprenedors o empreses de recent creació. S’ha organitzat amb sessions dinàmiques i de treball en equip desenvolupades en el CEEI.

Per a Jesús Casanova, Director General de CEEI Alcoy-Valencia, “amb aquest programa els emprenedors han disposat d’una plataforma col·laborativa i ferramentes en línia per a compartir els seus coneixements, inquietuds, i enriquir el seu projecte de forma col·laborativa, a més de disposar d’una sèrie de tutors per a ajudar-los en diferents jornades formatives”.

Aquest matí ha tingut lloc la fase de presentació de projectes i concurs, en la qual s’han presentat els projectes participants. Segons Javier Expósito, Secretari de JOVEMPA Alcoià-Comtat-Foia, des de la seua associació es continua “col·laborant un any més en el desenvolupament del programa, el qual està donant resultats clars. Gràcies a Emprendeaventur@ s’estan posant en marxa noves empreses en les nostres comarques, moltes d’elles per part de joves empresaris”. 

ARTÍCLES RELACIONATS

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El servei de bus per a estudiants continua amb l'horari especial d'exàmens Les rutes entre els municipis de la Mancomunitat fins a Sant Vicent del Raspeig es redueixen entre el 8 i el 26 de gener El servei de bus STU+ que ofereix la Mancomunitat de l'Alcoià i el...