El programa ‘Senderisme entre muntanyes’,  organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i en el qual col·labora la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat, torna a les nostres comarques aquest cap de setmana. Ja són més de 800 persones les que han participat en el programa, que va començar en el mes de setembre, i ofereix dues rutes gratuïtes cada cap de setmana.

El dissabte tindrà lloc la ruta de pujada a les caves d’Agres. Es tracta d’una ruta de dificultat mitjana-alta i 9 quilòmetres i mig de recorregut, en la qual els senderistes podran conéixer les caves d’Agres i gaudir d’una travessia per la Serra de Mariola. La ruta començarà a les 9 del matí des de l’ajuntament d’Agres.

El diumenge la ruta partirà de l’oficina de la Tourist Info de Muro. Es tracta d’una ruta de senderisme etnobotànic fins a la Font del Baladre, amb 8 quilòmetres de recorregut i una dificultat baixa.

Les rutes són completament gratuïtes, però cal inscriure’s fins al dijous anterior al cap de setmana escollit a través d’un formulari en línia. Tant el formulari com la programació completa es poden consultar ací. Es recomana que els participants porten aigua, esmorzar i roba i calçat adequats.