Inici > Notícies > Alcoi acollirà la II Jornada público-privada de cicloturisme en Espanya

Alcoi acollirà la II Jornada público-privada de cicloturisme en Espanya

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, juntament amb Turisme Comunitat Valenciana i Bikefriendly organitzen la II Jornada público-privada de cicloturisme en Espanya, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de novembre en Alcoi.

L’Alcoià i el Comtat són dues comarques molt reconegudes pel seu entorn natural i les nombroses rutes cicloturistes de què disposa i, per això, Alcoi ha estat escollit com l’escenari per aquest esdeveniment d’àmbit estatal.

L’esdeveniment començarà el dia 29 amb una jornada de debat i reflexió sobre polítiques vinculades al cicloturisme, així com les noves tendències i oportunitats que es presenten al sector. Al llarg d’eixa mateixa jornada també tindrà lloc una fira amb start-ups, on els emprenedors de la zona vinculats al cicloturisme exposaran els seus projectes. Aquesta primera jornada serà oberta al públic i gratuïta. Tant el públic com els emprenedors que vulguen participar en la fira poden inscriure’s abans del 19 de novembre en el correu turismo@lamancomunitat.org.

La sessió del 30 de novembre consistirà en la realització d’activitats perquè la premsa i les agències turístiques coneguen de primera mà els atractius de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat com a destinació cicloturística adaptada a tots els nivells d’experiència, des de famílies fins a professionals.

Amb tot açò, la Mancomunitat continua treballant per donar a conéixer els atractius de l’Alcoià i el Comtat com a destinació turística de natura i esport, fent valdre els recursos naturals dels quals disposem des d’una perspectiva sostenible i respectuosa.

Consulta el programa complet.

 

ARTÍCLES RELACIONATS

Horari bus reduït època d’exàmens – STU+

Horari bus reduït època d’exàmens – STU+

El servei de bus STU+ redueix els recorreguts en època d'exàmens Entre el 27 de maig i el 20 de juny els trajectes es modifiquen   El servei de bus STU+ modifica els trajectes durant l'època d'exàmens. Aquesta reducció es produeix entre el 27 de maig i el 21 de...

La Mancomunitat contra l’eliminació d’aules

La Mancomunitat contra l’eliminació d’aules

La Mancomunitat aprova una moció contra l'eliminació d'aules en l'Alcoià i el Comtat L'entita supramunicipal manifesta així el suport als pobles per aquesta mesura de Conselleria que afectarà a tres classes d'aquestes comarques el pròxim curs El futur generacional de...

XII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

XII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

XII edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat Els guardons es divideixen en dues categories: un de 2.000 € a la millor empresa i un de 1.500 € al millor projecte empresarial El termini per a presentar...