La Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat ha comprovat en el seu punt d’informació a la Fira de Cocentaina l’interés dels visitants pel turisme de natura. Més de mil persones es van apropar a l’estand per a rebre informació sobre rutes senderistes i cicloturistes.

Per a l’ocasió, s’havia preparat un nou fullet informatiu de ciclisme de muntanya o BTT amb una ruta circular per l’Alcoià i el Comtat, que recorre tots els municipis de la Mancomunitat, i una ruta circular per cadascun dels municipis. A més, els visitants podien aconseguir material divulgatiu sobre rutes senderistes, plànols i informació sobre les diferents poblacions.

Descarrega ací el Fullet BTT

Els visitants que passaven pel punt d’informació i, a més, es feien una fotografia i la pujaven a les xarxes socials de la Mancomunitat, rebien com a premi una planta aromàtica característica de l’entorn natural de la zona. Unes 500 persones van  participar i es van endur les seues plantes de romer, timonet, sàlvia o santonina.

Totes aquestes dades fan patent que la Fira de Tots Sants de Cocentaina és un esdeveniment crucial per a la divulgació de les diferents opcions de turisme de natura que es poden trobar a l’Alcoià i el Comtat i, especialment, ho ha estat enguany, per la declaració de BIC i pel rècord d’afluència de públic.