El dissabte arriba ‘Senderisme entre muntanyes’ a Banyeres de Mariola coincidint amb la celebració de les I Jornades Gastronòmiques ‘Assaborint la Mariola’, que tindrà lloc al llarg de tot el cap de setmana i permetrà als assistents gaudir de la gastronomia més tradicional de la zona.

La ruta dels Miradors de Banyeres és una ruta de dificultat mitjana-baixa que s’inicia a l’aparcament del Molí de l’Ombria, on tindrà lloc un esmorzar amb coca i licors locals abans d’arrancar un recorregut de 3 quilòmetres. L’assistència és gratuïta però es requereix inscripció en línia, oberta fins al dijous. Es tracta d’una ruta especial, ja que permetrà que, en acabar el recorregut, els assistents puguen gaudir de les jornades gastronòmiques, pel que es recomana reservar amb antelació.

‘Senderisme entre muntanyes’ és un programa de rutes gratuïtes organitzades per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida amb la col·laboració de la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat. Les eixides tenen lloc cada cap de setmana des del mes de setembre i continuaran fins a desembre.

La programació completa es pot consultar a la ací, on destaquen dues noves rutes a les nostres comarques, els dies 17 i 18 de novembre, amb la pujada a les caves d’Agres, i una ruta de senderisme etnobotànic a Muro.