Inici > Notícies > Llancem 20mils, una plataforma per al turisme de natura

Llancem 20mils, una plataforma per al turisme de natura

Llancem 20mils, una plataforma en format web i aplicació que permet organitzar íntegrament les escapades o visites a l’Alcoià i el Comtat per a practicar turisme de natura.

Els amants del senderisme, cicloturisme o BTT podran elegir entre diverses rutes per a recórrer les comarques i, a més, podran conéixer l’oferta d’allotjament i restauració dels diferents municipis, planificant  la seua visita a través d’una mateixa plataforma. 

El projecte 20mils mostra la forta aposta de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat de fomentar un turisme especialment dirigit als amants de la natura que vullguen gaudir d’aquest entorn incomparable.

20mils turisme de natura alcoià comtat

L’acte de llançament de la nova marca de turisme de l’Alcoià i el Comtat ha tingut lloc en l’Àgora d’Alcoi i ha comptat amb la presència de representants dels municipis de la Mancomunitat, així com de sectors com el turisme. 

En la presentació s’ha projectat el vídeo promocional de 20mils, sota el lema ‘Connecta amb la natura’, que convida a desconnectar del nostre ritme de vida per a connectar amb la natura i allò essencial. A més, s’ha presentat una experiència de cicloturisme en realitat virtual amb la qual es poden recórrer les tres vies verdes que es poden trobar a la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat.

ARTÍCLES RELACIONATS

Concerts Cicle Somriu 2024

Concerts Cicle Somriu 2024

El Cicle Somriu 2024 despega en juliol La música arriba als municipis de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat a través d'una proposta lliure y gratuïta amb una varietat d'estils La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat mostra, un any més, la seua aposta per la...

10 anys de la Ruta Contacontes

10 anys de la Ruta Contacontes

La Ruta Contacontes de l’Alcoià i el Comtat celebra 10 anys Els municipis que integren la Mancomunitat comptaran amb les actuacions de rondallaires que captaran l’atenció de grans i menuts Els espais dels municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat tornaran a...

Presentació documental Campaners del Comtat

Presentació documental Campaners del Comtat

La Mancomunitat projecta el documental dels Campaners del Comtat en els seus municipis La cultura del toc manual de campanes, cada vegada menys comú, queda ara per al record amb ‘Mans, cordes i bronze’, un treball audiovisual que recull el testimoni dels últims...