Inici > Notícies > L’Agència Impuls detecta un augment de la iniciativa emprenedora

L’Agència Impuls detecta un augment de la iniciativa emprenedora

L’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal de la Mancomunitat de l’Alcoià en conveni amb el CEEI va realitzar en 2019 un total de 106 assessoraments. També es va ajudar a posar en marxa 8 empreses en Alcoi, Cocentaina i Muro, en els sectors del disseny tèxtil, els serveis financers, la consultoria d’eficiència energètica, la consultoria i formació per a empreses, l’estètica i perruqueria, i el disseny gràfic.

Els resultats de 2019 s’han presentat hui en una roda de premsa que ha comptat amb l’assistència de Jesús Casanova, Director del CEEI, a més dels representants de la Mancomunitat Blas Calbo i Arnaldo Dueñas.

impuls agencia emprenedor empresa alcoià comtat

Les dades del balanç de 2019 mostren un augment en les atencions a emprenedors sobre les dutes a terme amb empreses respecte als anys anteriors, fet que mostra un augment en la iniciativa emprenedora de la zona. El Director del CEEI, a més, ha volgut destacar que amb l’evolució del servei s’ha incrementat l’atenció a persones de municipis de menor població, com Benimarfull o Beniarrés.

El servei de l’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal es va posar en marxa en desembre de 2016. Des d’eixe moment, ha dut a terme 334 atencions i ha ajudat a posar en marxa un total de 28 empreses en les comarques de l’Alcoià i el Comtat. Des del CEEI es mostren satisfets perquè, a més, en la VIII edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors els dos guanyadors en la categoria Millor Empresa, Tangente de 90 i Ohhna, han desenvolupat els seus projectes amb l’acompanyament de l’Agència Impuls.

Es tracta d’un servei dedicat a l’assessorament d’empreses i emprenedors, que té com a objectiu prestar l’assessorament necessari per a posar en marxa i consolidar empreses en les comarques.

Els professionals del CEEI atenen de forma gratuïta i individualitzada a les persones interessades en Cocentaina, Banyeres de Mariola i Muro, prèvia cita concertada a través de la pàgina web del CEEI.

ARTÍCLES RELACIONATS

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El servei de bus per a estudiants continua amb l'horari especial d'exàmens Les rutes entre els municipis de la Mancomunitat fins a Sant Vicent del Raspeig es redueixen entre el 8 i el 26 de gener El servei de bus STU+ que ofereix la Mancomunitat de l'Alcoià i el...