La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continuarà oferint el servei de l’Agència Impuls, dedicada a l’assessorament d’empreses i emprenedors, de la mà del Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEI) Alcoy-Valencia. Així ho han ratificat amb la signatura del conveni els responsables de les entitats; d’una banda Manuel Gomicia, President de la Mancomunitat i, d’altra, Jesús Casanova, Director General del CEEI Alcoy-Valencia.

L’agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal es va posar en marxa en desembre de 2016 i, des del seu inici, ha realitzat més 200 atencions individualitzades i ha ajudat a posar en marxa vint empreses en municipis com Alcoi, Banyeres de Mariola, Cocentaina, Fageca, Gorga i Muro. A més, ofereix un servei d’ajuda per a consolidar empreses ja creades i, fins ara, ha ajudat a desenvolupar més de deu empreses de la zona.Les expectatives per al servei són també molt positives per a enguany ja que, segons Jesús Casanova, «estem creixent en la qualitat de les iniciatives».

L’agència té com a objecte treballar sobre les principals àrees de gestió de les empreses per a aconseguir el seu èxit. El President de la Mancomunitat destaca que l’objectiu és que «els emprenedors puguen quedar-se en el seu municipi per a desenvolupar les seues idees». Per tal d’aconseguir-ho és «fonamental posar en contacte als emprenedors», d’acord amb Jesús Casanova, ja que la col·laboració entre ells pot ser determinant a l’hora de que una empresa tinga èxit, i per això la fomentem.

El servei està dirigit a recolzar la creació i consolidació de projectes i empreses de les comarques, per tal de reforçar la promoció econòmica i la creació d’ocupació en l’Alcoià i el Comtat. Tant emprenedors com autònoms o empreses dels municipis de la Mancomunitat poden sol·licitar ser atesos pel servei, en sessions d’atenció individual gratuïtes en Muro, Banyeres de Mariola o Cocentaina. Es pot demanar cita i consultar el calendari d’atencions als diferents municipis en la pàgina web del servei.