Beniarrés va aprovar la passada setmana en un plenari la seua adhesió a la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat. Així ho comunicava en roda de premsa l’alcalde de Beniarrés, Francisco Sellés, junt amb el President de la Mancomunitat, Manuel Gomicia, i el nou gerent, Arnaldo Dueñas. Amb aquesta adhesió, Beniarrés s’unirà als tretze pobles de les comarques que ja integren la Mancomunitat: Agres, Alcoi, Alcoleja, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benimarfull, Cocentaina, Gaianes, Gorga, L’Alqueria d’Asnar, L’Orxa, Millena i Muro.

Manuel Gomicia aprofitava per agrair el seu recolzament a Francisco Sellés, qui es mostrava molt satisfet per l’adhesió del seu municipi a la Mancomunitat: «era imprescindible que ens adherirem a la Mancomunitat pels serveis que ofereix, especialment per als municipis amb menys habitants, i ho vaig vore molt clar».

Arnaldo Dueñas, destacava, per la seua part, que és molt important comptar amb nous municipis i sumar per a millorar i, per això, es continua «treballant per aconseguir que la majoria de municipis de l’Alcoià i el Comtat s’adherisquen».

Cada vegada són més els municipis que sumen per millorar la qualitat de vida dels ciutadans de l’Alcoià i el Comtat i, d’aquesta manera, es consolida una Mancomunitat que treballa per oferir  més serveis en diferents àrees com la promoció econòmica, els serveis socials, les comunicacions i infraestructures o la cultura.

L’adhesió ja ha estat aprovada en el plenari de l’Ajuntament de Beniarrés i, per a completar el procediment d’adhesió, la Mancomunitat convocarà un plenari on s’acceptarà la candidatura. Previsiblement, Beniarrés serà membre definitivament en febrer.