portal d'ocupació mancomunitat alcoià comtat

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat organitza una jornada de presentació del seu portal d’ocupació el pròxim divendres 6 de març a l’Àgora (C/ Sant Mateu, 3, Alcoi).

L’acte donarà inici a les 10 h i, en primer moment, estarà adreçat a les empreses i entitats de la zona, que podran conéixer de primera mà els serveis i funcionalitats del portal, així com les facilitats que suposa a l’hora de realitzar noves contractacions. Finalitzada la presentació hi haurà un café-networking.

Acte seguit, a les 11.30 h, s’impartirà un taller dirigit a persones demandants d’ocupació, per tal d’ajudar-les a conéixer com registrar-se, com navegar pels apartats del portal i com accedir a les ofertes de treball, entre d’altres.

El portal d’ocupació de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat es troba actiu des de mitjans de gener i ja són vora tres-centes les persones que s’han donat d’alta. A més, ja s’han publicat més d’una desena d’ofertes de treball, gràcies a la col·laboració dels municipis i la participació de les empreses de la zona.

El portal compta amb personal dedicat, que s’encarrega de comunicar-se amb les empreses per tal de seleccionar el perfil més adequat entre les persones candidates, i també ofereix assessorament a les persones que busquen treball perquè puguen millorar la seua ocupabilitat.

L’assistència a la jornada és totalment gratuïta, però es prega inscripció prèvia a l’adreça electrònica adl@lamancomunitat.org o al 965 549 354.