Les candidatures es podran presentar fins al 13 de novembre i s’atorgarà un total de 6 mil euros en premis. 

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat obri la convocatòria de la IX edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors, enguany amb dues noves categories per a donar reconeixement a les empreses i projectes adreçats a superar la crisi provocada per la COVID-19.

Per nové any consecutiu, la Mancomunitat premia les empreses i emprenedors que fomenten el desenvolupament local, la promoció econòmica i la creació d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat. Les categories dels premis estan vinculades a la sostenibilitat, el turisme i el sector agropecuari i alimentari, afegint a més la nova categoria per a empreses i emprenedors que han reaccionat davant la pandèmia i han desenvolupat projectes vinculats a la superació de la crisi que aquesta ha provocat:

concurs emprenedors mancomunitat alcoià comtat 2020

PREMI MILLOR EMPRESA 

  1. 1. Millor empresa (1.500,00.-€)
  2. 2. Millor empresa eco-sostenible (1.000,00.-€)
  3. 3. Millor empresa creada per a oferir serveis que ajuden a superar la crisi provocada per la COVID-19 (1.000,00.-€)

PREMI MILLOR PROJECTE EMPRENEDOR

  1. Millor projecte empresarial (900,00.-€)
  2. Millor projecte eco-sostenible (400,00.-€)
  3. Millor projecte turístic (400,00.-€)
  4. Millor projecte agropecuari i/o alimentari (400,00.-€)
  5. Millor projecte amb l’objectiu de fer front a la crisi provocada per la COVID-19 (400,00.-€)

Les empreses i projectes guanyadors es beneficiaran, a més, del servei continuat d’assessorament gratuït de l’Agència d’Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal.

L’edició de 2020 del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat torna a comptar amb el suport i col·laboració de la Cámara de Comercio d’Alcoi, IDEAS-UPV del Campus d’Alcoi de la Universitat Politènica de València, el CEEI d’Alcoi-València, JOVEMPA, FEDAC i les Agències de Desenvolupament Local dels municipis que integren la Mancomunitat.

Les empreses i persones emprenedores de les comarques poden presentar les seues candidatures fins al 13 de novembre. Les bases de la convocatòria i els formularis de sol·licitud es poden descarregar ací.