Inici > Notícies > I Jornada de Jocs de Taula i Oci Alternatiu

I Jornada de Jocs de Taula i Oci Alternatiu

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat organitza la I Jornada de Jocs de Taula i Oci Alternatiu

  • L’activitat tindrà lloc el pròxim dissabte 31 de juliol al parc el Batà de Muro.
  • Està adreçada a joves entre 12 i 30 anys i hi haurà sortejos de jocs i un torneig de Pitch Car amb premis per als guanyadors o guanyadores.

I Jornada de Jocs de Taula i Oci Alternatiu muro

El pròxim dissabte 31 de juliol tindrà lloc la I Jornada de Jocs de Taula i Oci Alternatiu a Muro, impulsada pel Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat. Es tracta d’una activitat en què joves d’entre 12 i 30 anys podran descobrir els jocs de taula més moderns i gaudir d’una partida a l’aire lliure, al parc el Batà de Muro.

La jornada començarà a les 16 h i s’allargarà fins a les 20.30 h. L’assistència és lliure i no cal inscripció prèvia, si bé l’aforament estarà controlat i s’aplicaran les mesures higièniques i de seguretat pertinents.

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha detectat la necessitat de proposar alternatives d’oci saludable, especialment en estiu i en uns moments en què la pandèmia avança amb especial força entre les persones joves.

En aquesta jornada, que compta amb la col·laboració dels creadors del joc Pactum, l’associació de jocs de taula Domingueros Alcoi i el grup de rol Aminoaël, es comptarà amb una ampla varietat de jocs per a tots els gustos. Voluntaris d’ambdós grups s’encarregaran de presentar els jocs –entre els quals es troben Código Secreto, Banana Azul, 7 Wonders, Catán, Azul, La familia Hort o Marvel United, entre altres i conduir partides amb les persones assistents.

Hi haurà un campionat de Pitch Car amb premis: els jocs Marvel United, per al guanyador o guanyadora, i The Island, per qui quede en segon lloc. A més, es sortejaran exemplars de Pactum Banana Azul.

ARTÍCLES RELACIONATS

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El servei de bus per a estudiants continua amb l'horari especial d'exàmens Les rutes entre els municipis de la Mancomunitat fins a Sant Vicent del Raspeig es redueixen entre el 8 i el 26 de gener El servei de bus STU+ que ofereix la Mancomunitat de l'Alcoià i el...