La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat organitza la I Jornada de Jocs de Taula i Oci Alternatiu

  • L’activitat tindrà lloc el pròxim dissabte 31 de juliol al parc el Batà de Muro.
  • Està adreçada a joves entre 12 i 30 anys i hi haurà sortejos de jocs i un torneig de Pitch Car amb premis per als guanyadors o guanyadores.

I Jornada de Jocs de Taula i Oci Alternatiu muro

El pròxim dissabte 31 de juliol tindrà lloc la I Jornada de Jocs de Taula i Oci Alternatiu a Muro, impulsada pel Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat. Es tracta d’una activitat en què joves d’entre 12 i 30 anys podran descobrir els jocs de taula més moderns i gaudir d’una partida a l’aire lliure, al parc el Batà de Muro.

La jornada començarà a les 16 h i s’allargarà fins a les 20.30 h. L’assistència és lliure i no cal inscripció prèvia, si bé l’aforament estarà controlat i s’aplicaran les mesures higièniques i de seguretat pertinents.

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha detectat la necessitat de proposar alternatives d’oci saludable, especialment en estiu i en uns moments en què la pandèmia avança amb especial força entre les persones joves.

En aquesta jornada, que compta amb la col·laboració dels creadors del joc Pactum, l’associació de jocs de taula Domingueros Alcoi i el grup de rol Aminoaël, es comptarà amb una ampla varietat de jocs per a tots els gustos. Voluntaris d’ambdós grups s’encarregaran de presentar els jocs –entre els quals es troben Código Secreto, Banana Azul, 7 Wonders, Catán, Azul, La familia Hort o Marvel United, entre altres i conduir partides amb les persones assistents.

Hi haurà un campionat de Pitch Car amb premis: els jocs Marvel United, per al guanyador o guanyadora, i The Island, per qui quede en segon lloc. A més, es sortejaran exemplars de Pactum Banana Azul.