La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat llança una nova edició d’Emprendeaventur@, el programa de capacitació gratuït per a emprenedors i nous empresaris. Es tracta de la novena edició del programa que, com en anteriors edicions, compta amb la col·laboració del CEEI Alcoy-Valencia i JOVEMPA i amb un premi final al millor projecte.

El programa Emprendeaventur@ tindrà lloc del 8 d’abril al 2 de maig, i els participants treballaran en sessions dinàmiques i en equip, en horari de 10 h a 14 h. L’objectiu és que disposen de la formació adequada per a descobrir oportunitats de negoci segons les tendències del mercat, construir un model de negoci amb una metodologia innovadora i desenvolupar les estratègies clau per arribar al client i gestionar les finances. Per a fer-ho comptaran amb quatre sessions de treball principalment formatives, així com una quinta consistent en una tutoria conjunta. A més, comptaran amb una plataforma col·laborativa i ferramentes en línia per tal d’intercanviar coneixements i enriquir els projectes.

Una vegada s’ha completat la fase de capacitació, els projectes es presenten davant un jurat per a optar a un premi.

Manuel Gomicia, President de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, anima als emprenedors que tinguen una idea de negoci a treballar-la en Emprendeaventur@: “Estic segur que és una molt bona oportunitat per a transformar idees en projectes empresarials de la mà de tècnics especialitzats”.

El termini d’inscripció finalitza el 7 d’abril a les 14h i es pot fer a través de la pàgina web del CEEI.