Inici > Notícies > Directori d’establiments amb menjars a domicili o per emportar

Directori d’establiments amb menjars a domicili o per emportar

directori menjars domicili emportar

L’Agència de Desenvolupament Local de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat treballa en un directori d’establiments de les comarques que ofereixen menjars a domicili o per emportar amb l’objectiu de recolzar els establiments de la zona.

Els establiments que oferisquen estos serveis es poden inscriure en el directori de forma gratuïta mitjançant un senzill formulari web. El llistat amb els establiments es publicarà en la pàgina web de la Mancomunitat, especificant quin tipus de servei s’ofereix, en quin horari i en quin o quins municipis, així com els canals pels quals es poden realitzar les comandes.

directori menjars a domicili alcoià comtat

D’aquesta manera, la ciutadania podrà accedir a aquesta informació i conéixer les opcions de què disposa per a encomanar menjars a domicili o per a recollir, i gaudir dels plats de la zona a casa mentre recolza als establiments locals perquè puguen seguir endavant malgrat la complexa situació en què ens trobem.

La crisi provocada per la COVID-19 i l’Estat d’Alarma ha provocat que molts establiments fins ara molt freqüentats no disposen de clientela. Molts d’aquestos han hagut de replantejar els seus models de negoci adaptant-se a la nova situació, ja que, encara que s’estiguen suavitzant les mesures de confinament, encara no se sap quan ni com podran tornar a obrir al públic els establiments del sector de l’hostaleria. 

L’Agència de Desenvolupament Local de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat vol col·laborar, a més d’amb l’assessorament a persones autònomes i empreses en matèria d’ajudes, amb la difusió dels establiments que segueixen oferint els seus serveis a la ciutadania adaptant-se a les noves circumstàncies.

ARTÍCLES RELACIONATS

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El servei de bus per a estudiants continua amb l'horari especial d'exàmens Les rutes entre els municipis de la Mancomunitat fins a Sant Vicent del Raspeig es redueixen entre el 8 i el 26 de gener El servei de bus STU+ que ofereix la Mancomunitat de l'Alcoià i el...