Inici > Notícies > Curs gratuït d’espanyol per a immigrants

Curs gratuït d’espanyol per a immigrants

Curs gratuït d’espanyol per a immigrants residents a la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

  • El curs s’iniciarà el 15 de juny i es dividirà a les persones inscrites en dos nivells: bàsic i intermedi.

  • La inscripció es pot fer en línia mitjançant aquest formulari.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, Novaterra i l’Asociación Marroquí para la Integración de Inmigrantes organitzen un curs en línia (mitjançant la plataforma Zoom) perquè  immigrants residents a les poblacions adherides a la Mancomunitat puguen aprendre espanyol de forma gratuïta. 

curs espanyol immigrants alcoià comtat

La fluïdesa en la llengua és determinant per a la integració a la societat, així com a l’hora de trobar treball i, per tant, aquest curs es planteja com una oportunitat perquè les persones immigrants residents a la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat milloren la seua qualitat de vida. 

 

Al curs hi haurà dos nivells: bàsic i intermedi. A la primera sessió, que tindrà lloc el 15 de juny, s’assignarà el nivell a cadascuna de les persones participants d’acord amb els seus coneixements inicials. Les classes tindran lloc els dimarts i dijous, en horari de matí, amb una durada d’hora i mitja. 

 

La metodologia serà totalment pràctica i es treballarà la conversa, escriptura i comprensió lectora. En el nivell bàsic, l’aprenentatge està enfocat a situacions quotidianes i relacionades principalment amb l’entorn laboral i amb altres espais i realitats del dia a dia: centre de salut, centres formatius, indicacions de trànsit, comerços, lectura de cartes i notificacions institucionals, entre altres.

 

Pel que respecta al nivell intermedi l’objectiu és comprendre i interpretar textos breus i senzills sobre assumptes quotidians, relacionats amb el món laboral, i, alhora, aprendre a escriure frases enllaçades amb connectors, així com perfeccionar i incorporar coneixements nous que permeten progressar en la part oral i escrita de l’espanyol.

 

Qualsevol persona interessada es pot inscriure en línia mitjançant aquest formulari.

curso español inmigrantes alcoià comtat

 

ARTÍCLES RELACIONATS

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El servei de bus per a estudiants continua amb l'horari especial d'exàmens Les rutes entre els municipis de la Mancomunitat fins a Sant Vicent del Raspeig es redueixen entre el 8 i el 26 de gener El servei de bus STU+ que ofereix la Mancomunitat de l'Alcoià i el...