Canvis en la gerència de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat


  • Després de tres anys en el càrrec, Arnaldo Dueñas abandona per motius professionals la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat després d’haver posat en marxa alguns dels serveis més importants de l’entitat. 

  • Prendrà el seu relleu María Seguí, part de l’equip de l’entitat des de fa anys, qui estarà a càrrec de les àrees que fins ara gestionava Dueñas, i continuarà compartint la gerència amb Iván Jover. 

Ple 14 de març Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat renova la gerència. Arnaldo Dueñas, qui ha ocupat el càrrec durant més de tres anys, deixa el lloc voluntàriament per motius professionals després d’haver posat en marxa alguns serveis tan rellevants com el el portal d’ocupació, l’oficina d’habitatge Xaloc o el centre de protecció animal mancomunat, entre d’altres, i haver contribuït a la consolidació i millora de la resta de serveis, com és el cas de l’ampliació del servei de transport per a donar cabuda també a la Formació Professional.

A la sessió plenària de l’entitat, que va tindre lloc ahir de vesprada, Arnaldo Dueñas va aprofitar per a acomiadar-se dels representants dels municipis, i també per a destacar la consolidació i el creixement de la Mancomunitat en els últims anys, i per a posar en valor el potencial de la suma d’esforços per a dur a terme projectes comarcals. 

El seu testimoni en el càrrec el prendrà María Seguí, vinculada a la Mancomunitat des de fa anys i qui s’encarregarà dels departaments que fins ara gestionava Dueñas –entre els quals es troben la promoció econòmica, el transport, o igualtat, així com el centre de protecció animal i l’oficina d’habitatge Xaloc–, i seguirà encarregant-se de la comunicació institucional. Es tracta d’un perfil més tècnic, ja que fins a la data el càrrec l’havien ocupat només persones vinculades al món de la política. 

La nova gerent va voler agraïr la confiança dipositada en ella per a seguir amb la tasca duta a terme per Dueñas. A més, va afegir que és un privilegi començar al càrrec després de l’aprenentatge que ha suposat treballar amb Dueñas i amb tot l’equip de l’entitat, gràcies al qual és possible que els projectes que les comarques necessiten es facen realitat. La línia a seguir en aquesta nova etapa serà la mateixa: escoltar les necessitats dels municipis, especialment dels de menor població, i treballar per a engegar nous projectes que cohesionen les comarques i milloren la qualitat de vida de la ciutadania. 

La resta de l’equip al front de la Mancomunitat es manté, amb Blas Calbo, alcalde de Gorga, en la presidència, i Iván Jover, regidor de Cocentaina, com a gerent encarregat de les àrees de cultura, joventut i turisme.