Arranca l’STU+: el nou servei de transport per a estudiants de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

  • L’STU+ començarà demà dimecres 8 de setembre a oferir el seu servei complet d’autobusos que uneix les poblacions del Comtat i l’Alcoià amb la Foia de Castalla i Sant Vicent del Raspeig. 
  • Qualsevol persona pot emprar el transport, encara que només els estudiants empadronats als municipis de la Mancomunitat es poden beneficiar de les tarifes amb descompte.

A partir de demà, dimecres 8 de setembre, quan comença el curs per a diferents estudis de Formació Professional, es posarà en marxa l’STU+, el servei de transport per a estudiants, amb la seua oferta horària completa i el nou trajecte que uneix les poblacions del Comtat i l’Alcoià amb la Foia de Castalla.

Encara que l’autobús que uneix Muro, Cocentaina i Alcoi amb la Universitat d’Alacant fa anys que funciona, el nou servei està pensat per a cobrir també les necessitats de l’alumnat dels centres de Formació Professional, amb noves parades, trajectes i horaris.

Per tal de fer ús del servei a preu reduït, cal complir els requisits d’estar matriculat a un centre formatiu oficial i estar empadronat a qualsevol dels municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i sol·licitar la targeta de transport de l’STU+ mitjançant la seu electrònica de la Mancomunitat. El servei està unificat, de manera que les persones usuàries poden viatjar a qualsevol dels autobusos, horaris i trajectes. 

Tota la informació sobre horaris, parades, tarifes i com fer les sol·licituds d’alta o renovació de la targeta de transport es pot trobar a la pàgina web de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat.

Les persones que no reunisquen els requisits –és a dir, que no estiguen estudiant o no residisquen a algun dels municipis integrants de la Mancomunitat– també poden emprar el transport, sense necessitat de fer cap sol·licitud, abonant les tarifes ordinàries estipulades al mateix autobús.