VI edició de la Ruta de Contacontes de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i la Coordinadora pel Valencià presenten la VI edició de la Ruta de Contacontes, que durà als municipis de les comarques rondalles i llegendes per a tota la família de la mà de narradors orals de gran prestigi.

La Ruta de Contacontes començarà el pròxim 6 de juliol a Millena i arribarà a tretze municipis de les comarques entre el mes de juliol i principis d’octubre. Cada cita consistirà a un espectacle d’una hora de durada, aproximadament, en què narradors orals com Almudena Francés, Sílvia Colomer, Eva Andújar, Lluís Abad, Carles Llinares, Jordi Carbonell o Lorena Comín, transmetran la màgia de les històries més tradicionals.

Iván Jover, gerent de la Mancomunitat responsable de l’àrea de cultura, destaca la importància d’aquesta programació perquè “a més d’una proposta d’oci per a tota la família als municipis, la Ruta de Contacontes fomenta l’ús del valencià i la transmissió d’històries tradicionals que formen part del patrimoni de les comarques”. Des de la Coordinadora pel Valencià, Francesc Gisbert recorda que es tracta d’una activitat de gran èxit i participació, gràcies a la qual grans i menuts poden gaudir de la màgia de les històries.

Es podrà accedir lliurement als contacontes sense necessitat d’inscripció o reserva prèvia, encara que l’aforament i les mesures de seguretat estaran controlades en tot moment d’acord amb la normativa vigent en cadascuna de les cites. 

RUTA CONTACONTES 2021

PROGRAMACIÓ RUTA DE CONTACONTES 2021

6 de juliol, 19.30 h. Plaça de l’Ajuntament, MILLENA.

25 de juliol, 20 h. Jardí de Santos, PENÀGUILA.

27 de juliol, 20 h. Plaça Major, BENIMARFULL.

8 d’agost, 20 h. Plaça de l’Assut, AGRES.

13 d’agost, 20.30 h. Plaça Major, GORGA.

19 d’agost, 19 h. Parc Públic, ALCOLEJA.

21 d’agost, 20 h. Plaça de l’Església, BENASAU.

28 d’agost. 20.30 h. Benàmer, MURO. 

12 de setembre, 12 h. Parc de l’Assut, ALFAFARA.

18 de setembre, 18 h. Poliesportiu. L’ALQUERIA D’ASNAR.

24 de setembre. ALCOI. Ubicació i hora per determinar.

3 d’octubre, 12 h. Parc Vila Rosario, BANYERES DE MARIOLA.

15 d’octubre, 11 h. Pati CRA Riu Sepis, BENIARRÉS.