El servei de l’Agència Impuls de la Mancomunitat torna a oferir-se de manera presencial

A partir del mes d’abril els municipis de Cocentaina,  Banyeres de Mariola i Muro disposaran d’aquest servei presencialment, després d’uns mesos en què només s’ha dut a terme telemàticament. 

El servei d’atenció a persones emprenedores i empreses de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat tornarà a oferir-se en la modalitat presencial a partir del mes d’abril. Aquest servei, que compta amb la col·laboració del CEEI Alcoy-Valencia, s’ha estat prestant de forma telemàtica durant els últims mesos per tal de garantir la seguretat d’acord amb les condicions sanitàries derivades de la crisi de la COVID-19. 

Els municipis de Cocentaina i Muro tornaran a disposar del servei presencial un dia al mes, i Banyeres de Mariola l’acollirà cada dos mesos, en horari de 9.30 h a 14 h. Les persones emprenedores i empreses dels municipis que integren la Mancomunitat poden sol·licitar de forma gratuïta la seua cita prèvia mitjançant el formulari habilitat a tal efecte a la pàgina web del CEEI, i a través de la Mancomunitat o les agències de desenvolupament local (ADL) de Banyeres de Mariola, Cocentaina i Muro.  

Aquest servei d’atenció a empreses i persones emprenedores va assistir a 49 projectes i empreses en 2020, un 32% més que l’any anterior, i va ajudar a posar en marxa 5 noves empreses de diferents sectors.

L’Agència Impuls ha impulsat la creació de 33 noves empreses des de la seua creació a finals de 2016 i ha ajudat a consolidar-ne altres 21, en més de 400 cites d’atenció individualitzada.

Calendari i sol·licitud de cites: https://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=8&n=13103