Inici > Notícies > Sol·licituds Servei de Transport Universitari curs 2020/2021

Sol·licituds Servei de Transport Universitari curs 2020/2021

STU CURS 2020-2021Obri el termini per a les sol·licituds del Servei de Transport Universitari

El Servei de Transport Universitari (STU) de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat obri hui el termini per a la presentació de sol·licituds. L’alumnat ja pot sol·licitar o renovar la seua targeta de transport, amb la qual disposa d’una connexió econòmica i còmoda amb la Universitat d’Alacant i altres centres educatius de la zona.

El servei de transport disposa d’autobusos dedicats que connecten Muro, Cocentaina i Alcoi amb el campus de la Universitat d’Alacant a Sant Vicent del Raspeig però, a més, els usuaris de l’STU poden viatjar a la línia regular Alcoi-Alacant al mateix preu reduït.

Les sol·licituds enguany es faran íntegrament de forma telemàtica, mitjançant la seu electrònica de la Mancomunitat, amb l’objectiu de fer el tràmit més còmode i segur per als usuaris.

El Servei de Transport Universitari és un dels principals serveis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, ja que facilita que els i les estudiants de les comarques puguen desplaçar-se còmodament i econòmicament als centres educatius d’Alacant, de forma que no hagen de traslladar el seu domicili per estudis. Es tracta d’un servei del qual es beneficien més de sis-cents estudiants de les comarques de l’Alcoià i el Comtat. El cost per als usuaris de l’STU suposa al voltant d’un 80% d’estalvi, depenent de l’abonament, amb respecte del mateix trajecte sense subvenció.

Les persones interessades ja poden trobar tota la informació a l’apartat de l’STU de la pàgina web de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat.

ARTÍCLES RELACIONATS

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El servei de bus per a estudiants continua amb l'horari especial d'exàmens Les rutes entre els municipis de la Mancomunitat fins a Sant Vicent del Raspeig es redueixen entre el 8 i el 26 de gener El servei de bus STU+ que ofereix la Mancomunitat de l'Alcoià i el...