Inici > Notícies > Novaterra atén a més de 100 persones i aconsegueix 53 insercions laborals

Novaterra atén a més de 100 persones i aconsegueix 53 insercions laborals

La Fundació Novaterra, que opera en l’Alcoià i el Comtat gràcies a un conveni signat amb la Mancomunitat, ha aconseguit més de 50 insercions laborals al llarg de l’any. Es tracta d’un servei que treballa per la integració sociolaboral de col·lectius en situació o risc d’exclusió social, mitjançant accions formatives, programes d’intermediació laboral i activitats per a la promoció de l’ocupació.

Novaterra en l’Alcoià i el Comtat, que compta amb la seua seu en l’Àgora d’Alcoi però també es trasllada periòdicament a Muro i Banyeres, ha atés al llarg de l’any a un total de 107 persones, 53 de les quals han aconseguit trobar un treball.

L’objectiu de Novaterra és aconseguir la igualtat d’oportunitats. Treballa amb persones desocupades, derivades d’altres organismes, com Serveis Socials o Agències de Desenvolupament Local, per tal d’assessorar-les, formar-les i millorar la seua empleabilitat.  Des de la fundació es duen a terme itineraris d’inserció laboral, atencions individualitzades, entrevistes i seguiments, però també s’ofereix informació sobre com i on buscar treball i, a més, es desenvolupen activitats formatives, com tallers d’entrevistes, activitats per a treballar l’autoestima o tallers de xarxes socials.

Paral·lelament, des del mes de setembre, Novaterra treballa en la intermediació amb empreses, i ja col·labora amb 40 companyies de la zona per tal de desenvolupar conjuntament models d’inserció laboral adreçats als col·lectius més vulnerables.

Per Nadal, la fundació ha comptat amb la col·laboració de diferents centres educatius de les comarques per a la difusió de la campanya Flor Solidaria, que consisteix en la venda de flors de pasqua per a recaptar fons. La següent oportunitat per aconseguir-la serà en el mercat solidari de Nadal que se celebrarà el pròxim divendres en el col·legi José Arnauda.

ARTÍCLES RELACIONATS

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El servei de bus per a estudiants continua amb l'horari especial d'exàmens Les rutes entre els municipis de la Mancomunitat fins a Sant Vicent del Raspeig es redueixen entre el 8 i el 26 de gener El servei de bus STU+ que ofereix la Mancomunitat de l'Alcoià i el...