Els productors de les comarques mostren la gastronomia de l’Alcoià i el Comtat a l’estand de la Mancomunitat en Alicante Gastronómica

  • L’estand de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat estarà ubicat al pavelló 2, carrer 3, d’IFA.

  • Professionals i públic en general podran descobrir productes de la zona com l’oli i la mel amb Oli el Comtat, Mel Palmer i Grattitude.

Hui s’inaugura la fira Alicante Gastronómica a la qual la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat té un estand pel qual passaran diversos productors agroalimentaris de les comarques. La fira es pot visitar des de hui fins al pròxim dilluns en IFA, i està oberta tant a professionals com al públic general. 

Oli el Comtat, Mel Palmer i Grattitude seran els ambaixadors dels sabors de l’Alcoià i el Comtat a l’estand de la Mancomunitat a Alicante Gastronómica, ubicat al pavelló 2, on es podran degustar i adquirir els seus productes, elaborats de manera tradicional als municipis de les comarques, amb el sabor inconfusible de la muntanya. La fira estarà oberta al públic de 10 a 21 h, excepte dilluns, que ho farà fins a les 18 h. 

Mancomunitat Alicante Gastronómica

Per a les persones que no puguen visitar la fira, aquests productors i molts més estan presents a AgroAlcoiàComtat, el portal en què es poden trobar els millors productes agroalimentaris de proximitat i fer-ne comanda còmodament des de casa. Tant la participació a Alicante Gastronómica com la plataforma AgroAlcoiàComtat són actuacions de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat per a visibilitzar els productors agroalimentaris de les comarques amb l’objectiu d’impulsar l’economia local i fomentar un consum conscient, de proximitat i més ecològic, a la vegada que es dóna a conéixer la qualitat dels productes i la gastronomia de la zona.

Alicante Gastronómica compta amb més de 250 estands en què descobrir diferents propostes gastronòmiques i, a més, hi haurà ponències, tallers, cates i concursos. L’entrada a la fira és gratuïta.