Inici > Notícies > La Mancomunitat llança un portal d’ocupació per a les comarques

La Mancomunitat llança un portal d’ocupació per a les comarques

Fa uns dies que es va activar el portal d’ocupació de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, i les empreses i persones que busquen ocupació ja poden registrar les seues ofertes i candidatures, de fet ja es poden consultar les primeres ofertes laborals publicades en el mateix.

D’aquesta manera, es llança un nou servei des de l’ens supramunicipal després de la contractació recent d’un Agent de Desenvolupament Local, reforçant la seua aposta per la promoció econòmica i oferint aquest servei per a totes aquelles localitats que la integren i que no disposen d’ell.

El portal compta amb diferents seccions adreçades a empreses, persones emprenedores i demandants d’ocupació. Així mateix, recollirà informació sobre ofertes de treball en els sectors públic i privat i, a més, la programació de cursos i activitats formatives de les comarques.

Les persones que busquen treball poden consultar les ofertes de treball disponibles a la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat o filtrar-les per cadascun dels municipis que la integren i que no compten amb portal d’ocupació propi.

Les empreses podran gaudir de l’assessorament i la preselecció de candidatures de l’ADL de la Mancomunitat, promovent la contractació de persones de les comarques que siguen aptes per a cadascuna de les ofertes. D’altra banda, els candidats podran disposar d’un portal de referència per a buscar ofertes d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat i rebre assessorament personalitzat.

Encara que el portal es troba en una fase inicial, l’objectiu és convertir-lo en un altre punt de referència per a empreses i ciutadania, complementant el portal existent de l’Ajuntament d’Alcoi, i treballar per a aconseguir que les empreses troben els candidats adequats i les persones demandants d’ocupació de les comarques puguen trobar un treball a l’Alcoià i el Comtat.

ARTÍCLES RELACIONATS

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El servei de bus per a estudiants continua amb l'horari especial d'exàmens Les rutes entre els municipis de la Mancomunitat fins a Sant Vicent del Raspeig es redueixen entre el 8 i el 26 de gener El servei de bus STU+ que ofereix la Mancomunitat de l'Alcoià i el...