Inici > Notícies > La Mancomunitat en la Fira de Tots Sants de Cocentaina

La Mancomunitat en la Fira de Tots Sants de Cocentaina

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat està present en la Fira de Tots Sants de Cocentaina

  • Des del dia 1 fins al 5 de novembre, la capital del Comtat acull milers de persones, un esdeveniment en el qual la Mancomunitat mostra els seus 14 municipis

 

La Fira de Tots Sants ja celebra una nova edició amb èxit. Aquest esdeveniment, que des del dia 1 i fins el 5 de novembre serà visitat per milers de persones, és una oportunitat que la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat aprofita per a mostrar, un any més, la riquesa dels 14 municipis que la composen. A través d’un estand en la zona de Turisme, en el carrer Colon del municipi, la Mancomunitat dona a conéixer l’oferta de municipis als visitants. En aquests enclavaments, aquelles persones interessades poden descobrir nous destins turístics on adentrar-se en la seua gastronomia, la seua història i, especialment, en els seus paisatges.

Les possibilitats per a organitzar una escapada també són diverses i per aquest motiu, els visitants poden accedir a la web de la Mancomunitat www.20mils.com, una plataforma, també disponible per a iOS i Android que facilita aquesta tasca. A més d’oferir informació sobre les rutes per la natura, els usuaris poden triar com faran aquesta activitat, bé siga una excursió en família, fent senderisme, cicloturisme, bicicleta de muntanya o BTT.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat està formada en l’actualitat pels municipis d’Agres, Alcoi, Alcoleja, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benassau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gorga, l’Alqueria d’Asnar, Millena, Muro i Penàguila. Entre totes aquestes localitats de l’Alcoià i el Comtat s’estén un espai privilegiat de naturalesa en el qual es troben un total de 20 cims que superen els 1.000 metres d’altitud, el que suposa portar endavant vint reptes per tal de gaudir d’una de les experiències més satisfactòries: arribar fins a dalt i gaudir de les vistes.

Així mateix, l’estand també informa d’altres serveis que ofereix, com ara el Centre de Protecció Animal de la Mancomunitat, que vetlla per aquells gossos i gats abandonats, els quals esperen ser adoptats per tal de rebre una nova llar.

En matèria econòmica, l’Agència de Desenvolupament Local de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat té com a objectiu impulsar els xicotets productors que elaboren aliments de qualitat i proximitat, com és el cas d’AgroAlcoiàComtat. Per altra banda, l’entitat també compta amb un portal d’ocupació amb més d’una vintena d’ofertes per les comarques i els seus voltants.

Amb tot, l’estand de la Fira roman obert durant tots els dies d’aquest massiu esdeveniment i convida a tots els visitants a passar i informar-se sobre tots els programes i serveis que promocionen el turisme, l’oci i la cultura arreu de l’Alcoià i el Comtat.

 

ARTÍCLES RELACIONATS

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El servei de bus per a estudiants continua amb l'horari especial d'exàmens Les rutes entre els municipis de la Mancomunitat fins a Sant Vicent del Raspeig es redueixen entre el 8 i el 26 de gener El servei de bus STU+ que ofereix la Mancomunitat de l'Alcoià i el...