no em toques el whatsapp

L’exposició No em toques el Whatsapp arriba als municipis de les comarques entre maig i octubre, de la mà de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

  • L’exposició itinerant, adreçada a joves, recull les obres guanyadores al concurs No em toques el Whatsapp, organitzat per l’IVAJ amb l’objectiu de conscienciar sobre la violència de gènere.
  • Els municipis que acolliran l’exposició són Banyeres de Mariola, Alcoi, Cocentaina i  Ibi.

L’exposició itinerant No em toques el Whatsapp arribarà a deu municipis de les comarques de la mà de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat des de maig fins a principis d’octubre. Es tracta d’una col·lecció d’imatges creada per l’IVAJ a partir de les obres guanyadores del concurs de fotografia homònim, dirigit a joves entre 14 i 30 anys i que té com a objectiu la sensibilització i conscienciació de la joventut perquè aprenguen a detectar la violència de gènere.

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha coordinat aquesta exposició amb la Xarxa Jove de l’Alcoià i el Comtat, davant la necessitat de promocionar activitats que promoguen la prevenció d’actituds violentes. De fet, diferents estudis realitzats per institucions i organismes especialitzats alerten de la detecció d’un augment de la violència de gènere entre menors d’edat i joves en els últims anys. Per tant, es tracta d’una qüestió que cal treballar com a societat, especialment amb el col·lectiu adolescent i la població jove, amb una aproximació que parteix de les seues pròpies creences i percepcions al voltant de les relacions de parella.

La primera de les ubicacions d’aquesta exposició itinerant serà el municipi de Banyeres de Mariola, del 24 al 28 de maig, a l’espai expositiu del teatre. Les fotografies s’exposaran després al CCJ d’Alcoi, del 31 de maig al 4 de juny i, a continuació, al llarg de juny s’instal·laran als municipis de Cocentaina i Ibi.

PROGRAMACIÓ EXPOSICIONS NO EM TOQUES EL WHATSAPP! 2021 A L’ALCOIÀ I EL COMTAT

BANYERES DE MARIOLA

Del 24 al 28 de maig

Espai expositiu del teatre

ALCOI

Del 31 de maig al 4 de juny

Centre Cervantes Jove

COCENTAINA

Del 7 a l’11 de juny

IES Pare Arques

IBI

Del 14 al 22 de juny

Casal Jove