cita prèvia mancomunitat alcoià comtat

El nou sistema de cita prèvia garanteix la seguretat de la ciutadania, evita cues i aglomeracions i permet escollir la modalitat d’atenció entre atenció telefònica, presencial o per videoconferència.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat s’ha adaptat a la nova normalitat amb la implantació d’un nou sistema de cita prèvia. D’aquesta manera, la ciutadania pot sol·licitar atenció als diferents serveis de la Mancomunitat per internet, des de la seu electrònica, on es pot consultar la disponibilitat horària amb un senzill calendari, o telefonant al 965549354. A més, es pot escollir entre diferents modalitats d’atenció: presencial, telefònica o per videoconferència.

Tots els serveis de la Mancomunitat s’ofereixen ja amb aquestes opcions. L’Agència de Desenvolupament Local (ADL), responsable del portal d’ocupació de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, s’encarrega d’atendre a demandants d’ocupació que necessiten orientació laboral, així com de proporcionar assessorament a empreses i autònoms en matèria de subvencions i contractacions. La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives i el departament d’Igualtat també estan a disposició de les persones que requerisquen suport en aquestes matèries, així com les àrees de Joventut i Turisme.

Aquesta mesura s’ha dut a terme per a garantir la seguretat de la ciutadania, evitant cues i aglomeracions, i adaptant-se als nous temps aprofitant els avantatges de les noves tecnologies.